Arvoisa hoitaja – Kiitos osallistumisesta hoitotyön yhteiskehittämiseen  5.-25.2.2021!

Kysely on päättynyt ja tuloksiin voi tutustua tiedotteessa tästä linkistä.

Johtaja on Media! toteutti Diakonissalaitoksen ja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän kanssa hoitajien valtakunnallisen osallistamisen, jonka kautta pääsi kertomaan mielipiteesi ja kehittämisideasi 25.2.2021 klo 14 asti.

Tavoitteena oli tarjota sote-työnantajille ja muulle yhteiskunnalle mahdollisimman konkreettisia kehittämisideoita.

Seuraavaksi fasilitoidaan sote-työyhteisöjen yhteiskehittämiset

Johtaminen ja organisointi nousivat palkan lisäksi hoitajakyselyssä tärkeiksi kehittämisteemoiksi. Mitä hyvä johtaminen konkreettisesti tarkoittaa? Siinäkin tulisi kuunnella hoitajia tarkalla korvalla.

Vuoden 2021 aikana halukkaille sote-organisaatioille fasilitoidaan työyhteisökohtaisia osallistamisia, jolloin työntekijät pääsevät kertomaan konkreettisia odotuksiaan siitä, minkälaista johtamista he toivovat ja miten työtä voisi organisoida paremmin. Samalla voidaan kysyä, mitä hoitajat olisivat valmiina tekemään paremman johtajuuden puolesta. Se auttaa myös vaikeassa tilanteessa olevia lähijohtajia suoriutumaan työstään paremmin.

Lisätietoja työyhteisökohtaisesta osallistamisesta saa linkistä.

Jos haluat kysyä osallistamisen prosessista tarkemmin, lisätietoja antaa:

Jukka Saksi

Johtaja on Media!

040-501 8357 / jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Johtaja on Media! Oy on arvojen kiteyttämiseen ja osallistamiseen erikoistunut viestintätoimisto. Haluamme osaltamme rakentaa vahvempaa johtajuutta ja luottamusta sote-sektorille. Jos olet kiinnostunut johtajuudesta, arvoista ja viestinnästä, seuraa sisältöjämme Twitterissä, Linkedinissä, Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa. Voit myös tilata uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.