PALVELUT2018-11-03T12:43:35+00:00

Palvelut

Johtaja on Media! -konseptissa autetaan analysoimaan organisaation profiili suhteessa mediallistumisen ilmiöön. Profiloimalla nykytilan ja määrittämällä tavoitetilan löydetään tehokkaat ja mielekkäät johtajuusviestinnän tavat. Konseptimme avulla jokainen johtaja ja asiantuntija löytää oman, luontevan tapansa monikanavaiseen viestintään. Valmennukset pohjautuvat testattuihin menetelmiin, arjen kokemuksiin ja tutkimukseen.

Johtoryhmän sparraus mediallistumisesta

Johtoryhmän sparraus mediallistumisesta

Johtoryhmää, hallitusta tai muuta ryhmää oivallutetaan siitä, miten mediallistuminen vaikuttaa maineeseen, kasvuun ja kannattavuuteen.

Lue lisää
Verkkokurssi

Verkkokurssit

Markkinoiden monipuolisin johtajuusviestinnän verkkokurssi on tarkoitettu johtajalle, joka haluaa oppia viestimään luottamusta rakentavasti monikanavaisessa ympäristössä.

Lue lisää

Analyysit ja tutkimukset

Haluatko kehittää organisaatiosi johtajuutta ja viestinnällistä kyvykkyyttä? Haikailetko tietoa nykytilastanne ja verrokkiesi valinnoista? Mitkä ovat parhaita käytänteitä?

Lue lisää

Kysy kokemuksistamme ja referensseistämme!

Jukka ja JarmoJukka Saksi ja Jarmo Rosenberg

Jukka Saksi: 040-501 8357 / jukka.saksi@johtajaonmedia.fi
Jarmo Rosenberg: 044 061 0925 / jarmo.rosenberg@johtajaonmedia.fi

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA

Johtaja on Media! -kirja

Miten johtajista, asiantuntijoista ja organisaatioista on tullut medioita? Jukka Saksin teos palkittiin vuoden 2017 Kultasulka -kilpailussa hopeasulalla. Tutustu ja tilaa omasi!
TILAA KIRJA
Johtaja on Media! -kirja
close-link
Saammeko auttaa?

Varaa kanssamme maksuton 15 min puhelinsparraus.
Kerro johtajuusviestinnälliset haasteesi, kuuntelemme ja autamme eteenpäin.


KATSO VAPAAT AJAT
close-link