Palvelut

Johtaja on Media! -konseptissa autetaan analysoimaan organisaation profiili suhteessa mediallistumisen ilmiöön. Profiloimalla nykytilan ja määrittämällä tavoitetilan löydetään tehokkaat ja mielekkäät johtajuusviestinnän tavat. Konseptimme avulla jokainen johtaja ja asiantuntija löytää oman, luontevan tapansa monikanavaiseen viestintään. Valmennukset pohjautuvat testattuihin menetelmiin, arjen kokemuksiin ja tutkimukseen.

Johtoryhmän sparraus mediallistumisesta

Johtoryhmän sparraus mediallistumisesta

Johtoryhmää, hallitusta tai muuta ryhmää oivallutetaan siitä, miten mediallistuminen vaikuttaa maineeseen, kasvuun ja kannattavuuteen.

Lue lisää
Verkkokurssi

Verkkokurssit

Markkinoiden monipuolisin johtajuusviestinnän verkkokurssi on tarkoitettu johtajalle, joka haluaa oppia viestimään luottamusta rakentavasti monikanavaisessa ympäristössä.

Lue lisää

Analyysit ja tutkimukset

Fasilitoimme viitekehystemme avulla johtoryhmien ja hallituksien analyysi-työpajoja mediallistumisen vaikutuksista sekä toteutamme johtajuusviestinnän tutkimuksia.

Lue lisää
Johdon sparraus organisaation arvoista

Johdon sparraus organisaation arvoista

Autamme johtoa kiteyttämään arvojen ydinviestin, konkretisoimaan niitä arjen teoiksi sekä viestimään niin, että arvoista muodostuu liiketoimintaa ja mainetta vahvistavia tekijöitä.

Lue lisää

Kysy kokemuksistamme ja referensseistämme!

Jukka Saksi
toimitusjohtaja, KTT, MBA

+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi
@JukkaSaksi

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA
Varaa maksuton puhelinsparraus