Muuttuva arvo- ja vastuullisuusilmapiiri, työn murros, tekoälyn nopea kehittyminen, kriisit, sekä taloudellisesti haastava toimintaympäristö, luovat kovia odotuksia viestintään ja arvotyöhön.

Autan eri sektoreiden johtoa ja esihenkilöitä viestimään ja hyödyntämään tekoälyä työssään.

Viestintävalmennukset

Kannustavia, rohkaisevia ja oivalluttavia valmennuksia, joissa löydetään luontevat tavat viestintään ja tekoälyn hyödyntämiseen viestinnässä. Etänä tai paikan päällä.

Arvojen konsultointi ja arvoviestintä

Autamme valitsemaan osallistavastri yhteisölle arvot, päivittämään ne ajan tasalle ja viestimään arvoista uskottavasti. Hyödynnämme prosessissa tekoälyä.

Tekoälykoulutukset ja tekoälykuvapalvelu

Tekoälykoulutukset ja ammattigraafikon toteuttamat laadukkaat tekoälykuvat brändisi tueksi.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy TwitteristäLinkedinistäFacebookistaInstagramista,  TikTokista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli §0 vuotta esimies- ja johtamistehtävissä ennen siirtymistään viestintäyrittäjäksi. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA-tutkinnon ja väitellyt tohtoriksi johtajuudesta. Väitöskirja finanssialan johtajuuden murroksesta (2013).

Löytyy somesta nimellä @JukkaSaksi. Linkit kaikkiin sisältöihin löytyvät täältä.