Valmennukset ja koulutukset

Oletko osallistunut viestinnän koulutuksiin, mutta et ole löytänyt luontevaa tapaa hyödyntää somea ja omia medioita työssäsi? Autamme johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita löytämään viestintätavat, joiden avulla on helpompi saada kontakteja, luoda asiakassuhteita, rakentaa luottamusta, sekä vahvistaa työnantajamainetta. Metodimme pohjautuu tutkimustietoon, testattuihin menetelmiin ja arjen kokemuksiin.

Pyydä tarjous

Johtajuuden ja viestinnän koulutukset

Tutustu ja osallistu linkistä räätälöityihin viestinnän koulutuksiin.

Lue lisää
Johtoryhmän sparraus mediallistumisesta

Johtoryhmien ja hallitusten sparraukset mediamuutoksesta

Miten mediallistuminen vaikuttaa organisaation maineeseen, kasvuun ja kannattavuuteen? Sisältää konkreettisia vinkkejä ja kokemuksia.

Lue lisää
Asiantuntijabrändit

Asiantuntijabrändien rakentaminen

Miten saada kohderyhmien huomio ja luottamus? Valmennuksella vahvistetaan asiantuntijabrändejä, yrityksen työnantajakuvaa sekä palveluiden myyntiä.

Lue lisää
Verkkokurssi

Johtajuusviestinnän verkkokurssit

Miten kehitytään arvojohtajana? Miten viestitään luottamusta rakentavasti monikanavaisessa ympäristössä? Markkinoiden monipuolisin johtajuusviestinnän verkkokurssi.

Lue lisää
Johdon sparraus organisaation arvoista

Johdon sparraukset arvoista ja vastuullisuusviestinnästä

Miten kiteyttää arvojen ydinviesti? Miten konkretisoida arvot arjen teoiksi? Miten viestiä arvoista niin, että ne vahvistavat liiketoimintaa ja mainetta?

Lue lisää

Jukka Saksi
toimitusjohtaja, KTT, MBA

+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi
@JukkaSaksi

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA
Varaa maksuton puhelinsparraus