Palvelut

Konseptimme avulla johtajat ja asiantuntijat löytävät itselleen luontevat tavat monikanavaiseen viestintään. Valmennamme arvojohtajia, joiden johtamat organisaatiot saavat kohderyhmiensä huomion ja välttävät mainekriisit. Valmennukset pohjautuvat tutkimustietoon, testattuihin menetelmiin ja arjen kokemuksiin.

Kattava tieto johdon ja asiantuntijoiden viestintä- ja arvovalmennuksista löytyy osoitteesta https://johdonvalmennus.fi. Siellä on myös lisää valmennettavien kokemuksia siitä, minkälaista hyötyä he ovat saaneet panostamisesta viestintätaitoihin.

Johtoryhmän sparraus mediallistumisesta

Johtoryhmän sparraus mediallistumisesta

Miten mediallistuminen vaikuttaa organisaation maineeseen, kasvuun ja kannattavuuteen? Sisältää konkreettisia vinkkejä ja kokemuksia.

Lue lisää
Asiantuntijabrändit

Asiantuntijabrändien rakentaminen

Miten saada kohderyhmien huomio ja luottamus? Valmennuksella vahvistetaan asiantuntijabrändejä, yrityksen työnantajakuvaa sekä palveluiden myyntiä.

Lue lisää
Verkkokurssi

Johtajuusviestinnän verkkokurssit

Miten kehitytään arvojohtajana? Miten viestitään luottamusta rakentavasti monikanavaisessa ympäristössä? Markkinoiden monipuolisin johtajuusviestinnän verkkokurssi.

Lue lisää

Johtajuusviestinnän analyysit ja tutkimukset

Toteutamme johtajuus- ja arvoviestinnän tutkimuksia kumppaneiden kanssa. Viitekehysten hyödyntäminen valmennustyössä auttaa johtoryhmiä ja hallituksia hahmottamaan mediallistumisen vaikutukset organisaatioon.

Lue lisää
Johdon sparraus organisaation arvoista

Johdon sparraus organisaation arvoista

Miten kiteyttää arvojen ydinviesti? Miten konkretisoida arvot arjen teoiksi? Miten viestiä arvoista niin, että ne vahvistavat liiketoimintaa ja mainetta?

Lue lisää

Jukka Saksi
toimitusjohtaja, KTT, MBA

+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi
@JukkaSaksi

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA
Varaa maksuton puhelinsparraus