Lataa haluamasi maksuttomat oppaat ja raportit klikkaamalla alla olevia linkkejä, ne ovat PDF-muodossa. Jätä yhteystietosi, jonka jälkeen pääset lataussivulle. Muista myös tutustua blogikirjoituksiini ja verkostoitua kanssani somessa @JohtajaonMedia.

Viestintäjohdon tekoälykyselyn raportti

Selvityksessä haastateltiin 40 viestintäjohtajaa siitä, miten tekoäly vaikuttaa viestinnän arkeen ja johtamiseen. Mukana suositukset johdolle ja esihenkilöille.

Lataa Viestintäjohdon tekoälykyselyn ilmainen raportti

Kuntien arvoselvityksen ilmainen raportti

Selvityksessä käytiiin läpi kaikki Suomen kunnat (n=280) ja selvitettiin niiden arvot. Mukana Jukan suositukset kuntien johtamiseen ja viestintään.

Lataa ilmainen kuntien arvoselvityksen raportti

HR-johtajaselvityksen ilmainen raportti

KTT Jukka Saksi haastatteli selvitykseen 35 HR-johtajaa ja kysyi, miten arvot ja vastuullisuus näkyvät työvoimapulan aikana rekrytoinneissa. Mukana Jukan suositukset johtamiseen ja viestintään.

Lataa HR-johtajaselvitys

Hyvinvointialueiden johtajuusselvityksen ilmainen raportti

KTT Jukka Saksi haastatteli selvitykseen 40 hyvinvointialueiden rakentamisessa ja johtamisessa mukana olevaa ammattilaista. Hän kiteytetti, mihin hyvinvointialueiden johtamisessa ja viestinnässä tulisi kiinnittää huomiota.

Lataa Hyvinvointialueiden johtajuusselvityksen ilmainen raportti

Arvovalta -kirja – Arvojen uusi valta

KTT Jukka Saksin kirjoittama Arvovalta-kirja kuvaa arvojen vaikutusta sidosryhmien valintoihin ja päätöksiin. Arvoilla on valtaa, kun ne on hyvin kiteytetty, ne edustavat aitoja valintoja, ne toteutuvat organisaation arjessa ja niistä osataan viestiä. Kirja on tarkoitettu yritysten, julkisen sektorin sekä järjestökentän johdolle ja asiantuntijoille. Tilaa kirja tästä!

Johtaja on Media! -kirja

Miten johtajista, asiantuntijoista ja organisaatioista on tullut medioita? KTT Jukka Saksin teos palkittiin vuoden 2017 Kultasulka -kilpailussa hopeasulalla. Kilpailun tuomariston palaute:

Teokseen on haastateltu yli 70:tä johtamisen ammattilaista, joiden näkemykset ja kommentit alleviivaavat kirjoittajan näkemystä. Sujuvaksi rakennettu sisältö, joka jää vaivaamaan ensi lukemisella. Kuka niin sanoikaan? Mitä tuosta tulisi muistaa? Ehdottomasti työpöydälle, ei hyllyyn pölyttymään.”

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.