Ystävänpäivänä on sopiva hetki pohtia, miten ystävyyden ja kunnioituksen arvot näkyivät poikkeuksellisen vahvasti presidentinvaalikamppailussa. Tämä on merkittävä muistutus siitä, miten arvokasta on säilyttää kunnioittava keskustelukulttuuri, erityisesti aikoina, jolloin maailmanlaajuiset jännitteet tiivistyvät ja sosiaalisen median keskustelut polarisoituvat.

Tekoäly viestinnän tukena

Tekoälyn rooli viestinnässä kasvaa jatkuvasti, ja se tarjoaa uusia mahdollisuuksia viestintämme sävyn kehittämiseen ja vahvistamiseen. Tekoälyn avulla voimme varmistaa, että viestintämme tone of voice on arvojemme ja tavoitteidemme mukainen, mikä on erityisen tärkeää nykyisessä maailmantilanteessa.

Rakentava yhteistyö ja yhteisöllisyys

Ystävänpäivä muistuttaa meitä arvostuksesta ja välittämisestä toisiamme kohtaan. Nämä arvot voivat ohjata myös yhteiskunnallisen päätöksenteon haasteissa, kannustaen meitä rakentavaan ja yhteistyöhön tähtäävään vuorovaikutukseen. Näin voimme yhdessä luoda yhteisöjä, joissa jokainen tuntee tulleensa kuulluksi ja arvostetuksi, mikä on olennaista vaikeidenkin päätösten edessä.

Toivotan kaikille rakentavaa yhteistyötä ja ystävällisempää keskustelukulttuuria ystävänpäivän hengessä.

ps. Kuva luotu tekoälyllä

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.