Kerron visioni siitä, miltä uskon edistyneen organisaation johtoryhmän kokouksen näyttävän vuonna 2025.

Ennen kokousta: Tehokas valmistautuminen tekoälyn avulla

Vuonna 2025, generatiivinen tekoäly on vakiinnuttanut asemansa johtoryhmien kokousten valmistelussa. Tekoäly analysoi ja tiivistää monimutkaista tietoa sekä luo esitysmateriaaleja, jolloin johtajat voivat keskittyä syvällisempiin analyyseihin. Tämä nopeuttaa ja tehostaa kokousten suunnittelua, mahdollistaen keskittymisen strategisesti merkittäviin asioihin.

Kokouksen aikana: Dynaaminen yhteistyö ja päätöksenteko

Kokouksissa tekoäly toimii aktiivisena osallistujana, vastaten kysymyksiin reaaliaikaisesti ja tarjoten datan pohjalta räätälöityjä ratkaisuja. Se tuottaa myös visuaalisia esityksiä, jotka auttavat hahmottamaan monimutkaisia aiheita. Tämä teknologia rikastuttaa keskustelua ja tekee päätöksenteosta nopeampaa ja tehokkaampaa.

Kokouksen jälkeen: Strategisten tavoitteiden seuranta ja toteutus

Kokouksen päätyttyä tekoäly jatkaa työtään laatimalla yhteenvedon päätöksistä ja toimintasuunnitelmista. Se seuraa suunnitelmien toteutusta ja raportoi edistymisestä, auttaen johtoryhmiä varmistamaan, että strategiset tavoitteet saavutetaan tehokkaasti.

Tekoälyn merkitys johtoryhmien tulevaisuudessa

Generatiivinen tekoäly ei ole vain tehokkuuden ja tarkkuuden lähde, vaan se toimii myös luovuuden ja yhteistyön katalysaattorina. Tekoäly auttaa johtoryhmiä pysymään ajan tasalla ja reagoimaan nopeasti muuttuvaan liiketoimintaympäristöön, tuoden uusia näkökulmia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Ei tarvitse odottaa vuoteen 2025

Vaikka tämä kuulostaa visiolta tulevaisuuden johtoryhmän kokouksista vuonna 2025, on tärkeä huomata, että kaikki tämä on jo nyt mahdollista. Nykyinen teknologinen kehitys mahdollistaa generatiivisen tekoälyn käytön johtoryhmien tukena, tuoden siihen uudenlaista tehokkuutta ja innovaatiokykyä.

Kehitys ei tietystikään tarkoita pelkkiä hyötyjä, vaan siihen liittyy myös riskejä ja eettisiä kysymyksiä ratkaistavaksi. On tärkeää, että organisaation ylin johto tutustuu generatiivisen tekoälyn vaikutuksiin uteliaasti ja valppaasti.

Tutustu tekoälyselvitysteni tuloksiin

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan tekemieni tekoälyselvitysten tuloksiin. Yhteystietoja ei tarvitse jättää.

Jos aihe kiinnostaa sinua suhteessa omaan organisaatioosi, ota vapaasti yhteyttä. Kerron mielelläni tarkemmin havainnoista ja valmennuskokemuksista. Keskustelu ei sido mihinkään.

Journalismin tekoälyselvitys 2023

Viestinnän johtamisen tekoälyselvitys 2023

Työn tekeminen muuttuu – Uudenlainen ryhmätyökokemus ChatGPT:n avulla

ps. Otsikkokuva luotu tekoälyllä.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja, advisor
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi” kouluttajan sekä advisorin rooleissa.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.