Oletko kuulut GPTs-assistenteista, joita voi luoda ChatGPT:n maksulliseen versioon parantamaan ja nopeuttamaan tekoälyn käyttöä?

Virtuaalinen yhteisömanagerin assistentti käytössäsi 24/7

Ei hätää, vaikka et olisi kuullut. Nyt voit tutustua maksuttomaan virtuaaliseen yhteisömanagerin assistenttiin ja se on aivan yhtä helppoa, kuin ChatGPT:n käyttö muutenkin. (Jos tekoälyn hyödyntäminen ei ole vielä tuttua, kannattaa lukea tästä pohjustus)

Luomani assari tarjoaa apua esim. näihin kysymyksiin:

  • Miten voin osallistaa ja kasvattaa verkkoyhteisöäni?
  • Millä sävyllä vastaan vaikeissa viestintätilanteissa?
  • Miten lisään yhteisömme viestintäaktiivisuutta ja dialogia?
  • Miten löydän kiinnostavia viestintäaiheita?

Virtuaaliset assistentit voivat tehostaa työtä merkittävästi

Viime vuoden aikana olen kokenut valtavan muutoksen – opittuani ja oivallettuani päivittäin jotain uutta, tunnen että korvieni välissä on tapahtunut positiivista kehitystä enemmän kuin edellisen vuosikymmenen aikana yhteensä.

Yksi konkreettinen tulos siitä on se, että olen luonut itselleni työkaluksi ChatGPT:llä virtuaalisia assistentteja.

Kustomoitu palvelemaan yhteisömanagerin tarpeita

Tämä assistentti on kustomoitu Yhteisömanagereille, tarjoten räätälöityä tukea ja asiantuntemusta. Olen kouluttanut sitä pitkällä listalla kehotteita, mukaan lukien viestinnän eettiset ohjeistukset.

Tämän työkalun tarkoitus on tehdä yhteisöviestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta tehokkaampaa, laadukkaampaa ja mukavampaa. En suosittele käyttämään saatuja vastauksia sellaisenaan, mutta sehän ei ole tarkoituskaan, vaan saada hyvä pohja laadukkaalle sisällölle.

Vinkki parempiin prompteihin

Tässä yksi vinkki kaikkeen promptaamiseen (tekoälylle annettaviin kehotteisiin):

Jos haluat tekoälyltä esim. koulutusrungon, sen sijaan, että pyydät siltä suoraan koulutusrungon, saat parempia vastauksia, kun kysyt ensin mitä tietoa kone sinulta tarvitsee!

Esim: ”Suunnittelen organisaatiomme henkilöstölle viestinnän koulutusta, jossa tavoitteena on rohkaista heitä yhteiskunnalliseen keskusteluun vastuullisuudesta. Minkälaisia tietoja tarvitset, jotta voit tehdä ehdotuksen koulutuksen rungosta?

Mitä jos minulla ei ole käytössä maksullista ChatGPT-versiota?

Olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksianne ja mahdollisia kehitysehdotuksianne. Olkaa hyvä ja jakakaa ajatuksianne, jotta voimme yhdessä kehittää tätä työkalua entistä paremmaksi.

Mitä jos minulla ei ole maksullista ChatGPT-versiota käytössä?

Ei hätää. Voit kustomoida myös maksuttoman ChatGPT-versiosi yhteisömanagerin rooliin luomallani ohjeistuksella (pdf-liite). Kun siirrät tekemäni ohjeet copy-paste -tekniikalla ChatGPT-profiilisi kohtaan Custom Instructions, saat tekoälyn tuottamaan sinulle samanlaisia vastauksia kun assistentti tekee.

ps. Tämä on vasta alkua. Kuvitelkaa, mihin yhteisömangerointi voi kehittyä seuraavan vuoden aikana! Jos haluat tutustua minun tapaani valmentaa johtajia ja esihenkilöitä viestimään tekoälyä hyödyntäen, löydät siitä tietoa sivulta viestintävalmennukset.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.