Tekoälymurros on edennyt viime vuoden lopun jälkeen niin kovalla vauhdilla, että siinä on vaikea pysyä mukana.

Mihin viestintätyötä tekevien kannattaisi tutustua, jotta saisi käsityksen siitä, missä generatiivisen tekoälyn maailmassa nyt mennään?

Keräsin tiivistelmäksi 8 suositusta tekoälysovelluksista. Kehitys on nopeaa ja vuonna 2024 listaus saattaa olla jo erilainen. Osa näistä sovelluksista on maksullisia.

8 suosittua tekoälysovellusta

Pääset tutustumaan kyseisiin sovelluksiin linkeistä ja luomaan niihin käyttäjätunnukset.

Uusi tapa valmentaa johtoa ja esihenkilöitä tekoälymurroksessa

Jos haluat tutustua uuteen tekoälyn huomioivaan valmennusmetodiimme, joka on saanut hyviä palautteita, katso lisätiedot tästä linkistä. Olen sisällyttänyt johdon ja esihenkilöiden viestintävalmennuksiin sparrausta siitä, miten tekoäly heijastuu organisaatioon ja aiheesta on luotu yhteistä ymmärrystä.

Sparrauksessa huomioidaan myös hybridityön ja arvoilmapiirin muutosten vaikutukset johtajuusviestintään.

Lue tekoälyvalmennuksesta tarkemmin

Edulliset, nopeat ja laadukkaat tekoälykuvat

Haastatteluissani on tullut ilmi, että moni viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen tuskailee sopivien kuvien löytämisen kanssa.

Olemmekin tuotteistaneet graafikon kanssa tekoälykuvapalvelun, jonka avulla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollista saada laadukkaita kuvia viestinnän ja markkinoinnin käyttöön nopeasti ja edullisesti.

Lue tarkemmin tästä linkistä!

Tiedossa lisää selvityksiä

Syksyllä on tiedossa lisää kiinnostavia selvityksiä, joissa kartoitetaan laajempaa näkemystä tekoälyn vaikutuksista viestinnällisiin teemoihin laajentamalla sitä journalismiin. Kannattaa pysyä kanavalla.

Jos et vielä ole tilannut uutiskirjettä, voit tehdä sen tästä linkistä.

Lämmintä kesää!

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.