Kaikki viestinnästä kiinnostuneet ovat tervetulleita 22.3.2022 klo 14-15 Johtaja on Media!:n ja Innoduelin fasilitoimaan #kriisiviestintä -yhteiskehittämiseen verkossa. Siinä osallistujat kertovat anonyymisti kriisiviestinnän suurimmat haasteensa ja parhaat käytänteensä, sekä arvioivat toisten antamia vastauksia. Metodin kautta priorisoidaan TOP 10 -ideat onnistuneeseen kriisiviestintään ja ne jaetaan kaikkien viestijöiden hyödynnettäviksi.

Tulokset jaetaan kaikkien hyödynnettäväksi saman päivän aikana

Sodan heijastamat vahvat arvokärjistymät ovat pakottaneet reagoimaan ja viestimään arvovalinnoista nopeasti kriisiytyneessä toimintaympäristössä.

Arvo- ja viestintävalmentaja Jukka Saksin mukaan tavoitteena on herättää rakentavaa pohdintaa viestintäympäristön haasteita ja tarjota joukkojen viisautta parhaista käytänteistä.

”Mikä tahansa organisaatio voi joutua julkisesti haastetuksi arvovalinnoista suhteessa Venäjään ja siten myös kriisiviestinnän keskiöön. Yhtä ainoaa toimivaa konseptia ei ole, joten haluamme Innoduelin kanssa auttaa löytämään työkaluja, rohkeutta ja sopivaa viestinnän sävyä. Siihen ketterä yhteiskehittäminen on oivallinen väline.”

Toisia kunnioittavaa ideoiden kehittämistä ja jakamista

22.3.2022 klo 14-15 fasilitoitava yhteiskehittäminen on osallistujille maksutonta, anonyymiä ja nopeaa. Johtaja on Media! jakaa osallistumislinkin Twitterissä, Facebookissa, Linkedinissä ja Instagram Storyssa hetki ennen session aloittamista. Vastaaminen ei edellytä kirjautumista eikä appien lataamista. Kaikilta älylaitteilta voi vastata.

Osallistumisen asiantuntija Jussi Simolin Innoduelista fasilitoi yhteiskehittämistä ja tuottaa väliaikatietoja syntyvistä tuloksista Twitterissä. Hän kannustaa jakamaan tietoa yhteiskehittämisestä, tuottamaan vinkkejä, sekä kommentoimaan havainnoista somessa hashtagilla #kriisiviestintä.

Mitä enemmän saamme ratkaisukeskeistä pohdintaa ja kokemusten jakamista toisia kunnioittavassa hengessä, sitä paremmin kaikki saavat hyötyä.”

Keskustelusta ja tuloksista tiivistetään blogi

Priorisoitu tieto jaetaan avoimesti kaikkien käyttöön. Lisäksi yhteiskehittämisen tuloksista ja syntyneestä keskustelusta tiivistetään blogiartikkeli, joka jaetaan Johtaja on Media!:n some-kanavissa, uutiskirjeessä sekä johtajaonmedia.fi/blogissa saman iltapäivän aikana.

Tervetuloa mukaan! 

OSALLISTU TÄSTÄ

Lisätietoa yhteiskehittämisestä verkossa antaa:

Jukka Saksi
KTT, viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Valmentaa organisaatioita teemoissa johtajuus, arvot ja viestintä.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v esimies- ja johtamistehtävissä ennen viestintäyrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuuden murroksesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinstä, Instagramista ja Mastodontista. Linkit kaikkiin sisältöihin löytyvät täältä.

Voit tilata Jukan sparraamaan alla olevasta linkistä!

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.