Haluatko oppia hyväksi viestijäksi omaan tahtiisi?

Johtaja on Media! -verkkokurssit valmentavat johtajan taitavasti viestiväksi arvojohtajaksi ajasta ja paikasta riippumatta. Ne on luotu hyödyntäen 25 johtajan kokemuksia ja näkemyksiä siitä, millä keinoilla monikanavaisessa johtamisympäristössä menestytään. Kurssit tarjoavat teoriaa, kokemuksia ja konkretiaa helpossa muodossa.

Verkkokurssit on kohdennettu:

Taustalla vuosien omat kokemukset ja väitöstutkimus johtajuudesta

Kurssien tekijä Jukka Saksi on johtajuudesta väitellyt kauppatieteiden tohtori ja MBA. Hän on työskennellyt 15 vuotta myynti-, markkinointi- ja viestintäpainotteisissa johtamistehtävissä. Lisäksi hänellä on satojen johtamisvalmennusten kokemus ja havainnot siitä, mitkä johtajuusviestinnän tekijät auttavat menestymään viestivänä johtajana sekä asiantuntijana. Nämä opit on tiivistetty verkkokurssiin.

Kurssi oivalluttaa hahmottamaan, miten mediallistuminen yhdistää eri media-areenat toisiinsa ja miten tässä ympäristössä on mahdollista löytää kullekin luonteva tapa johtajuus- ja arvoviestintään.

”Kurssi vastasi tarpeeseen selkeyttäen rooliani viestijänä”

”Kurssi meni jouhevasti, koska se oli hyvin rakennettu kokonaisuus ja olin motivoitunut. Kurssin lopussa olevaa toimintasuunnitelmaa hahmottelin muutaman päivän aikana, jonka jälkeen lähetin sen Jukalle. Sain häneltä nopeasti palautetta suunnitelmastani sekä vinkkejä tekemisiini. Olenkin jo muutamaa johtamiseni kohtaa hionut Jukan palautteen pohjalta. Kurssi siis vastasi hienosti tarpeeseeni selkeyttäen roolini viestijänä sekä kuinka tulen toimimaan. Olen saanut oivalluksia ja valmiuksia, nyt sitten tekoja!” 

Jari Karjalainen, kehitysjohtaja SOK Arina

 

”Kurssi kannustaa luomaan oman johtajuusviestinnän action planin”

”Sisältö käsittelee sopivassa laajuudessa viestinnän lisäksi myös johtajuuden eri teemoja, kuten sosiaalisen median rooli, arvot johtajuuden ja viestinnän perustana, monikanavaisen viestinnän riskit ja asiantuntijabrändin rakentaminen – haastavat ajattelemaan johtamisviestinnästä monipuolisena osaamiskokonaisuutena.

Kurssi sisältää myös runsaasti videoita ja linkkejä kulloinkin käsiteltävää aihetta rikastaviin esimerkkeihin. Kurssi kannustaa lopuksi kiteyttämään ja laatimaan oman ”Johtajuusviestinnän Action Plan’in”. Suosittelen lämpimästi ”Menesty monikanavaisena johtajana” -verkkokurssia jokaiselle joka haluaa kehittää johtamisviestintätaitojaan.” 

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja Tamro 

”Olen kurssin avulla ottanut arvot jokapäiväiseen johtamiseen”

”Kurssi on yllättänyt minut positiivisesti. Erityisesti se, miten kurssi laittaa aidosti miettimään syvällisesti omia arvoja, taustaa ja johtamisfilosofiaa, jotka toimivat perustana johtamiselle sekä tietenkin viestinnälle. Olen kurssin aikana analysoinut omaa johtamisfilosofiaa ja olen ottanut ne arvot joka päiväiseen johtamiseen täällä Finn-ID:llä. Kiitos kun olet saanut minut oivaltamaan asioita, jotta voin olla parempi esimies ja johtaja.” 

Aapo Nurmi, myyntijohtaja Finn-ID

Konkreettiset opit viedään kurssin avulla käytäntöön

Kursseihin on sisällytetty paljon käytännön vinkkejä, kokemuksia, teoriaa sekä itsearviointitehtäviä, jotka auttavat luomaan kurssin lopussa konkreettisen johtajuusviestinnän toimintasuunnitelman. Se varmistaa, että kurssin opit viedään myös käytäntöön.

Kurssi suoritetaan osallistujan oman aikataulun mukaan.  Kurssi vie keskimäärin 3 päivää. Kurssi on osallistujan käytettävissä 12 kk ostohetkestä.

Verkkokurssi antaa vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten johtajuus on muuttunut ja miten se vaikuttaa viestintääsi
  • Mikä merkitys arvoilla on ja miten niistä kannattaa viestiä?
  • Miten mediallistuminen haastaa johtajuutta ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa?
  • Mikä merkitys sosiaalisilla medioilla on ja miten voit hyödyntää niitä työssäsi?
  • Miksi yrityksestä kannattaa rakentaa media ja miten se tehdään?
  • Miten saat sidosryhmiesi huomion ja rakennat monikanavaisen henkilöbrändin?

Verkkokurssien hinnat, kysymykset ja tilaaminen

Verkkokurssi maksaa 490 €/kurssi + alv. Jos kurssiin haluaa valmentajan henkilökohtaisen palautteen, lisätään kurssihintaan 100 €/kurssi +alv. Kursseista voi kysyä ja niitä voi tilata ottamalla yhteyttä jukka.saksi@johtajaonmedia.fi / +358 40 501 8357.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.