Arvoisa asiakas:

Tarjoamme uudenlaista tapaa valmentaa tekoälyä ja viestintää organisaatiossanne. Viestintä- ja arvovalmentaja KTT Jukka Saksi on toteuttanut selvityksen, jossa hän syvähaastatteli 40 eri sektorien viestintäjohtajaa tekoälyn vaikutuksesta viestintään ja johtamiseen. Siinä selvitettiin myös tekoälyn vaikutuksia viestinnän ostopalveluihin, viestinnän roolituksiin sekä tekoälykuvien muokkaamaa vaikuttamista.

Lataa tästä selvityksen PDF-raportti, josta saat kattavan kuvan tekoälyn merkityksestä nykypäivän viestinnässä:

Tekoälykeskustelu herättää pelkoa työpaikoista – tarjoamme siihen ratkaisua

Tekoäly-teema herättää innostusta, mutta samalla mediassa käydään keskustelua siitä, miten tekoäly vie meiltä työpaikkoja. Tämä voi aiheuttaa hämmennystä organisaatioissa eri tasoilla. Me tarjoamme ratkaisun tähän haasteeseen.

Uusi johdon ja esihenkilöiden viestintävalmennuksemme huomioi tekoälyn vaikutukset, hybridijohtamisen ja yhteiskunnallisen arvomurroksen. Valmennuksissa luomme organisaationne yhteiset näkemykset tästä muutoksesta ja ydinviestit, jotka rakentavat pelon sijaan luottamusta.

Fokus yhteisessä ymmärryksessä ja luottamusviestinnässä

Valmennuksissamme ei keskitytä syvällisesti teknologiaan, koska sellaista koulutusta on tarjolla jo riittävästi. Käsittelemme konkreettisesti generatiivisen tekoälyn käytänteitä, että kaikille syntyy perusymmärrys, mistä on kyse.

Linjaamme yhdessä johtajuusviestintää, joka rauhoittaa ja kannustaa suhtautumaan muutokseen uteliaasti ja valppaasti. Sidosryhmät haluavat tietää, miten organisaatiossanne suhtaudutaan tekoälyyn ja viestintänne vaikuttaa työnantaja- ja palveluntuottajamielikuviin. Vastaamme yhdessä siihen huutoon.

Kokemukset uudesta metodista ovat olleet positiivisia

Olemme sisällyttäneet kevään 2023 aikana edellä mainittuja teemoja johtoryhmien, esihenkilöiden ja hallitusten valmennuksiin. Keskustelut ovat olleet hyödyllisiä ja aktiivisia. Näemme, että ylin johto ja esihenkilöt tarvitsevat nyt yhteisen näkemyksen muutoksesta, jotta he voivat johtaa ja viestiä luottamusta herättävästi. Pelokas organisaatio ei kiinnosta ketään.

Valmennuksessa huomioidaan erityispiirteet

Valmennuksissamme huomioidaan sektorin ja toimialan erityispiirteet. Valmennukset toteutetaan suomeksi paikan päällä tai Teamsin kautta organisaatiokohtaisesti, jolloin voimme käsitellä asioita luottamuksellisesti. Valmennuksen kesto vaihtelee 30 minuutista 3 x ½-päivän valmennuksiin tarpeidenne ja tavoitteidenne mukaan.

Tässä esimerkkejä yleisimmistä valmennusteemoista:

 • Havaintoja muuttuneesta arvo- ja viestintäympäristöstä
 • Tekoälyn vaikutuksia yhteiskunnalliseen keskustelukulttuuriin
 • Viestintäjohdon tekoälyselvityksen tuloksia
 • Tekoälyn konkreettisia hyötyjä tietotyöläiselle
 • Tekoälyn SWOT-analyysi viestinnässä
 • Tekoälykuvien mahdollisuudet ja eettiset kysymykset
 • Tekoälykuvien luominen – graafikon toteuttama koulutus
 • Tekoäly, arvomurros ja hybridityön johtaminen
 • HR-johtajaselvityksen tuloksia
 • Median suhtautuminen tekoälyyn
 • Viestinnän TOP 15 esteet ja lääkkeet niihin
 • Keinoja keskeneräisyydestä viestimiseen
 • Pelkojen tunnistaminen muutoksessa
 • Viestinnän sävyn päättäminen
 • Henkilökohtaiset viestinnän palvelulupaukset

Varaa sinulle sopiva kartoituskeskusteluaika

Varaa kalenteriisi kartoituskeskustelu, jonka pohjalta saat tarjouksen valmennuksista. Keskustelu ei sido sinua mihinkään, mutta tarjoaa hyödyllisiä näkökulmia organisaatiollesi. Varaa keskustelu tästä Teams-linkistä:

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.