Oletko koskaan toivonut, että sinulla olisi henkilökohtainen avustaja työnhaussasi?

Nyt sellainen on saatavilla tekoälyn muodossa. Olen luonut gpt-assistentin, joka toimii ChatGPT4 -versiossa ja on suunniteltu auttamaan työnhakijoita heidän urapolullaan. Tämä gpt-assistentti on helppokäyttöinen ja sen tarkoituksena on auttaa sinua tiivistämään asiantuntijuuttasi ja vahvistamaan työnhakuprosessiasi.

Miten Gpt-assistentti auttaa sinua?

Henkilökohtaiset työhakemukset: Työnhaku-assistentti opastaa sinua kirjoittamaan hakemuksia, jotka puhuttelevat suoraan työnantajia ja osoittavat osaamisesi tehokkaasti.

Asiantuntijuutesi esille tuominen: Sen sijaan, että jäät odottamaan, että rekrytoijat löytävät sinut, gpt-assistentti neuvoo sinua päivittämään LinkedIn-profiilisi ja muita sosiaalisen median alustoja niin, että profiilisi heijastaa todellista ammattitaitoasi.

Interaktiivinen some-strategia: Haluatko kohottaa näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa? Gpt-assistentti antaa käytännön neuvoja ja ideoita, kuinka jakaa sisältöä, joka tuo esiin asiantuntemuksesi uskottavasti ja houkuttelee työnantajien huomion.

Valmistautuminen haastatteluihin: Eikö haastatteluihin valmistautuminen ole vahvuutesi? Ei hätää, sillä gpt-assistentti auttaa sinua harjoittelemaan vastauksia yleisiin haastattelukysymyksiin ja antaa vinkkejä, jotka parantavat vuorovaikutustasi sekä paikan päällä, että etänä tapahtuvissa haastatteluissa.

Miten pääset alkuun?

Jos olet ChatGPT4-version käyttäjä (maksaa 20 €/kk) voit aloittaa näin:

  1. Siirry alla olevaan linkkiin ja kirjaudu sisään ChatGPT4-käyttäjätunnuksillasi.
  2. Jos sinulla ei ole ChatGPT4-versiota, voit luoda sen osoitteessa Chat.OpenAi.com
  3. Aloita keskustelu gpt-assistentin kanssa ja pyydä siltä apua tai vinkkejä tarvitsemassasi aiheessa – oli se sitten työhakemus, LinkedIn-profiilin päivitys, verkostoituminen tai haastattelutekniikat.
  4. Voit hyödyntää assistentissa olevia valmiita avauksia, jos et keksi sopivia promteja itse.
  5. Hyödynnä saamaasi ohjeistusta ja paranna mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla.

Onnea ja menestystä työn löytämiseen ja hakemiseen!

Tutustu muihinkin gpt-assistentteihin

Jos työnhaku ei ole sinulle ajankohtaista, mutta käytät ChatGPT4-versiota, sinun kannattaa tutustua muihinkin tekemiini gpt-assistentteihin. Löydät linkit niihin osoitteesta http://johtajaonmedia.fi/chatgpt. Testaa ja hyödynnä assistentteja vapaasti omiin tarkoituksiisi. Jos haluat oppia luomaan niitä omalle tiimillesi, ota minuun yhteyttä niin saat konkreettisen tarjouksen tiimillesi soveltuvasta tekoälykoulutuksesta.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.