Toteutamme käytännönläheisiä tutkimuksia ja selvityksiä, jotka tuottavat tietoa johtamisen, viestinnän, vastuullisuuden ja arvojen näkökulmasta. Tavoitteena on tarjota työkaluja parempaan johtamiseen alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Voit tutustua tarkemmin valmistuneisiin tutkimuksiin ja selvityksiin alla olevista linkeistä. Kartoitamme jatkuvasti kumppaneita, jotka saavat tutkimuksista näkyvyyttä, tietoa ja liidejä liiketoimintansa kasvun tueksi. Jos yhteistyö kiinnostaa, ole vapaasti yhteyksissä jukka.saksi@johtajaonmedia.fi tai 040-501 8357.

Toteuttamamme selvitykset ja tutkimukset

Haluatko tietää organisaatiosi tilasta?

Toteutamme syvähaastatteluihin ja ketterään yhteiskehittämiseen pohjautuvia selvityksiä, joiden avulla organisaation johto saa tuoretta tietoa työyhteisön voinnista, kulttuurista ja arvolatauksista. Kysy lisää!

Jukka Saksi
KTT, viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

”Auttaa organisaatioita kiteyttämään arvonsa ja viestimään uskottavasti”

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinstä, Instagramista ja Mastodontista. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.