Tekoäly on mullistamassa monia toimialoja, ja sen potentiaali johtamisessa, viestinnässä ja markkinoinnissa on valtava. Onko organisaatiosi valmis ottamaan täyden hyödyn irti tästä vallankumouksesta?

Yhdistämme tekoälyvalmennuksen, jossa opitaan hyödyntämään sekä tekstiä (ChatGPT) että kuvitusta (Midjorney) samalla kerralla. Toteutamme myös kummankin osa-alueen yksittäisiä koulutuksia asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

1/2-päivän tehovalmennus viestintä- ja markkinointitiimille

Valmennus opastaa viestintä- ja markkinointitiimisi tekoälyn saloihin. Se keskittyy tekstien tekoälyn hyödyntämiseen, antaen teille konkreettisia työkaluja ja taitoja.

Mitä opit?

  • Tekoälyn rooli ja vaikutus viestinnässä, hybridityössä ja arvojen muutoksessa.
  • Miten ChatGPT voidaan integroida viestintä- ja tiedottamistyöhön.
  • Kuinka Midjourney ja Topaz Gigapixel AI voivat mullistaa kuvankäsittelytapojanne.
  • Uusimmat Photoshop Beta AI -ominaisuudet kuvankäsittelyssä.

Ketkä ovat valmentajanne?

  • Jukka Saksi (oik): Viestintä- ja arvovalmentaja, joka on tehnyt tekoälyselvityksiä ja hyödyntää tekoälyä arjessaan viestintä- ja vaikuttamistyössään.
  • Miika Saksi (vas): Kokenut mainosgraafikko, joka on valokuvannut ja kuvittanut yli 26 vuoden ajan. Miika tuottaa tekoälykuvia tilauksesta Johtaja on Media! -asiakkaille.

Alla näet esimerkkejä Miikan tekoälyllä tuottamista kuvista.

Miksi valita tämä työpaja?

Käytännönläheinen ja rennon ilmapiirin omaava valmennus tarjoaa konkreettisia harjoituksia ja oivalluksia, joiden avulla tekoälyn hyödyntäminen tulee osaksi arkeanne.

Älä missaa tilaisuutta viedä organisaatiosi viestintää ja markkinointia seuraavalle tasolle.

Pyydä tarjous omalle tiimillesi nyt!

Voit laittaa viestiä, soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

ps. Otsikkokuva on luotu tekoälykuvapalvelussamme.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.