Arvoisat johtoryhmät, esihenkilöryhmät ja viestintätiimit! Tarjoan mahdollisuutta sparraukseen kuumasta johtamisaiheesta.

Meihin vaikutetaan tekoälyllä ja siitä on muodostunut merkittävä työkalu johtamiseen ja vaikuttamiseen. Tämä aika haastaa samalla arvoja, vastuullisuutta, moraalia ja johtamisen kaikkia taitoja.

Syyskauden kick off rakentamaan luottamusta ja innostusta

Oletteko suunnitelleet kesälomien jälkeistä johtajuuden kick-offia? Tarjoan sparraustani senkaltaiseen tapahtumaan.

Olen erikoistunut auttamaan organisaatioita käsittelemään kolmea muutostekijää;

  • tekoälyä viestinnän työkaluna
  • arvo- ja vastuullisuusilmapiirin muutosta
  • työn murrosta hybridityön näkökulmasta

Kevätkauden valmennuksissani olen havainnut, että näiden teemojen yhdistelmä herättää paljon kysymyksiä, keskustelua ja selkeyttämisen tarvetta organisaatioissa.

Olen toteuttanut selvityksiä liittyen tekoälyn, viestinnän, arvojen ja työn murroksen vaikutuksiin organisaatioissa. Niiden tulokset ja valmennuskokemukseni toimivat pohjana sparraukselleni, jossa ei keskitytä teknologisiin yksityiskohtiin, vaan luodaan yhteistä kuvaa ja näkemystä muutoksesta.

Yhteistä tilannekuvaa ja visiota matkasta eteenpäin

Muutokset tulevat olemaan työelämässä merkittäviä ja nyt tarvitaankin luottamusta enemmän kuin aikoihin. Sparraukseni avulla voitte yhdessä viestiä muutosajureista niin sisäisesti kuin ulkoisesti, luottamusta ja uteliaisuutta vahvistaen.

Autan tunnistamaan mahdollisuuksia ja uhkakuvia, sekä luomaan yhdessä visiota siitä, miten johdatte organisaatiotanne, sekä viestitte niin, että se vahvistaa henkilöstönne hyvinvointia ja sidosryhmienne luottamusta organisaatiotanne kohtaan.

Varaa kartoituskeskustelu sparrauksesta!

Sparrauksen kesto voi olla 30 min – 1/2 päivää tarpeeesta riippuen.

Kutsun sinut varaamaan ajan kartoituskeskusteluun kanssani.

Siinä voimme suunnitella tarkemmin, miten voin tuoda lisäarvoa syksyn tilaisuuteenne.

Voit varata Teams-keskustelun tästä linkistä:

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.