| Tekoälykoulutukset

Tekoäly on jo täällä, mullistaen toimialoja laajalti. Mutta onko organisaatiosi valmis hyödyntämään sen potentiaalia täysimääräisesti, erityisesti johtamisessa, viestinnässä ja markkinoinnissa?

Tekstiä ja kuvitusta yhdessä tai erikseen

Koulutukset on suunniteltu organisaatioille, jotka haluavat olla tekoälyvallankumouksen eturintamassa mahdollisimman konkreettisesti. Olemme yhdistäneet ChatGPT:n, Midjorneyn, johtamisen, viestinnän ja arvomurroksen asiantuntemuksen yhdeksi kokonaisvaltaiseksi valmennuspaketiksi. Voit valita, haluatko tiimillesi tekstiin vai kuvitukseen fokusoivan tekoälykoulutuksen, vai molemmat samalla kertaa.

ChatGPT-koulutus: Mitä saat?

 • Syvällisen ymmärryksen tekoälyn roolista ja vaikutuksesta nykypäivän viestintään, hybridityöhön ja arvojen muutokseen.
 • Käytännön taitoja ChatGPT:n hyödyntämiseen erilaisissa johtamis- ja asiantuntijarooleissa.
 • Oivalluksia ja harjoituksia, jotka auttavat integroimaan ChatGPT:n osaksi organisaatiosi viestintää ja tiedottamista.
 • Tiedon siitä, mitä EI kannata tehdä ChatGPT:llä.
 • Alustavan strategian henkilöstösi osallistamiselle ja yhteisen tekoälymatkan tarinallistamiselle.

Valmentajasi

KTT Jukka Saksi: Yli 10 vuoden johtamiskokemuksella, Jukka ei vain puhu tekoälystä – hän myös käyttää sitä itse. Hänen erikoisalaansa kuuluu johtajien ja esihenkilöiden valmentaminen, keskittyen erityisesti viestintään, arvoihin ja tekoälyyn muuttuvassa toimintaympäristössä. Jukka on tehnyt selvitykset tekoälyn vaikutuksista viestinnän johtamiseen ja journalismiin.

Miksi tämä valmennus?

 • Rento ja käytännönläheinen lähestymistapa.
 • Kolmiosainen rakenne tarjoaa sekä teoreettisen ymmärryksen että käytännön harjoituksia.
 • Tukee tekoälymurrokseen liittyvää muutosjohtamista- ja viestintää.
 • Suunniteltu erityisesti organisaation johtoryhmille, hallituksille ja viestintätiimeille.

Valmennus toteutetaan suomeksi paikan päällä tai etänä. Ota seuraava askel tekoälymatkallasi. Pyydä yksilöity tarjous nyt!

Midjorney-koulutus – mahdollisuus luoda laadukkaita tekoälykuvia

Lähde matkalle tekoälykuvien maailmaan Miika Saksin, kokeneen mainosgraafikon ja kuvankäsittelyn ammattilaisen kanssa. Hän opastaa sinut ja tiimisi läpi tekoälyn kuvankäsittelyn saloihin ja auttaa teitä luomaan itse kuvamateriaalia, joka kertoo juuri organisaationne tarinaa kiinnostavasti.

Tämä koulutus soveltuu erinomaisesti viestintä- ja markkinointitiimille. Opitte rennossa ja käytännönläheisessä koulutuksessa hyödyntämään parhaita ohjelmia ja luomaan visuaalista tarinaa juuri teidän organisaationne tarpeisiin.

Konkreettista opastusta: Luo juuri sellaista kuvamateriaalia kuin haluat.

Ohjelmien Käyttö: Midjourneyn, Topaz Gigapixel AI, Photoshop Beta AI Generative Fill ja ChatGPT.

Luova Apu: ChatGPT:n avulla helposti alkuun esimerkiksi some-postausten ja presentaatioiden tekemisessä.

Valmentajasi

Miika Saksi: Miikalla on 26 vuoden kokemus monipuolisesta graafisesta suunnittelusta ja kuvankäsittelystä. Hän on toteuttanut niin isoja kuin pieniä projekteja Suomessa ja kansainvälisesti. Miikalla on vahva näkemys siitä, millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää laadukkaiden kuvien tuottamisessa. Miika tuottaa Johtaja on Media! -asiakkaille tekoälykuvituksia tilauksesta ja hän käyttää tekoälyä päivittäin omassa työssään.

Miksi tämä valmennus?

 • Rento ja käytännönläheinen lähestymistapa.
 • Syvällinen teorian ja käytännön opetus parhaimpien kuvankäsittelyohjelmien käytöstä.
 • Tukee organisaation brändin, arvojen ja kulttuurin vahvistamista.
 • Suunniteltu erityisesti organisaation viestintä- ja markkinointitiimeille.

Valmennus toteutetaan suomeksi tai englanniksi paikan päällä tai etänä. Ota seuraava askel tekoälymatkallasi. Pyydä yksilöity tarjous nyt!

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja arvovalmentaja, tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA JUKAN UUDISTUSKIRJE

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.