Jos toimit johtamis- tai asiantuntijatehtävässä, saatat hyötyä tekemistämme tutkimuksista ja selvityksistä. Olemme tehneet niitä viime vuosina useita, osan itse ja osa yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tutkimusten ja selvitysten keskeisiin tuloksiin ja suosituksiin voi tutustua jatkossa osoittessa https://johtajaonmedia.fi/tutkimukset/.

Toteuttamamme selvitykset ja tutkimukset

Haluatko keskustella organisaatiosi tilanteesta?

  • Hajuton ja mauton viestintäkulttuuri?
  • Ongelmana saada johto ja esihenkilöt viestimään?
  • Työnantajakuva ei houkuttele työnhakijoita?
  • Arvot koetaan päälle liimatuiksi
  • Vastuullisuudesta viestiminen jää viherpesuksi

Jos haluat tarjouksen työyhteisösi viestinnän ja arvojen sparrauksesta, ota minuun yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevan linkin kautta.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.