| Ketterät osallistamiset

Ketterä yhteiskehittäminen antaa erinomaista tukea päätöksentekoon ja sisältöä viestintään. Lisäksi se luo vahvan kuvan siitä, että osallistujat kokevat päässeensä vaikuttamaan ja heidän mielipiteitään arvostetaan.

Osallistamisen prosesseissa hyödynnämme Innoduel-työkalua, jolloin osallistujilta saadaan nopeasti ja kustannustehokkaasti heidän tärkeimmät ajatuksensa strukturoituun muotoon.

Prosessi toimii erinomaisesti strategiatyön tukena, arvotyössä, asiakasodotusten selvittämisessä ja toiminnan kehittämisessä.

Esimerkkinä koronan jälkeisen entry-strategian laatiminen henkilöstö osallistaen, jolloin koko henkilöstö otetaan mukaan yhteiskehittämään ja vastaamaan esim. seuraaviin avoimiin kysymyksiin:

  • Minkä koronan myötä muodostuneen toimintatavan haluaisin säilyttää?
  • Mistä koronan myötä muodostuneesta toimintatavasta haluat päästä eroon mahdollisimman nopeasti?
  • Minkä koronan myötä muodostuneen toimintatavan käyttöä tulee lisätä?
  • Minkä koronan myötä muodostuneen toimintatavan käyttöä tulee vähentää?

Optioina voidaan kysyä myös:

  • Mitä työn tekemiseen liittyvää olet oivaltanut koronan myötä?
  • Mikä koronan myötä muodostuneen toimintatavan olet kokenut positiiviseksi?

Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin ja toisten vastausten priorisoinnin avulla saadaan nopeasti kaikille tärkeimmät asiat TOP -järjestykseen.

Suunnittelemme avaimet käteen -periaatteella kysymykset yhdessä kanssanne ja annamme valmiit viestipohjat, jotta osallistujien kutsuminen ja kiittäminen on teille helppoa.

PYYDÄ TARJOUS OSALLISTAMISESTA

Jukka Saksi
KTT, viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Tukee organisaatioita muutosjohtamisessa viestinnän, arvojen ja osallistamisen keinoin.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 vuotta esimies- ja johtamistehtävissä ennen viestintäyrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuuden murroksesta (2013).

Löytyy somesta nimellä @JukkaSaksi. Linkit kaikkiin sisältöihin löytyvät täältä.

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA