Oletko ihmeissäsi siitä, miten johtamisen ja viestinnän maailma tuntuu muuttuvan niin nopeasti, ettei siinä tahdo pysyä mukana? Kaikilla on jatkuva kiire. Tekoälystä puhutaan joka paikassa ja siihenkin pitäisi tutustua, mutta ajatus lähinnä stressaa ja ei oikein tiedä mistä aloittaisi?

Ymmärrän oikein hyvin. Olin aiemmin samassa loukussa, mutta en koe olevani enää juuri lainkaan. Miksi näin?

10-20% ajansäästöä tekoälyn avulla on upea juttu

En ole todellakaan mikään teknologian asiantuntija, mutta olen löytänyt tekoälystä aika uskomattoman apurin, joka on säästänyt minulta arviolta 10-20% työajasta! Eli olen saanut ainakin puolikkaan päivän lisää aikaa työviikkooni, ellei jopa kokonaisen päivän.

Se on ainakin minulle tosi kova juttu, koska aika on niin tärkeä resurssi. Olen nähnyt lupauksia siitä, miten tekoäly tekee asiat 90% aiempaa nopeammin, mutta ainakin toistaiseksi pidän niitä epärelevantteina, koska kaikkeen uuteen tuhraantuu joka tapauksessa jonkin verran aikaa. Uskon arvioni olevan varsin lähellä realismia omalla kohdallani.

Halu oppia ja oivaltaa lisää on kasvanut

Olenko sitten käyttänyt sen vapautuneen ajan makoiluun ja Netflixin katsomiseen? No en kyllä ole, koska olen halunnut oppia joka päivä lisää siitä, miten tekoäly vaikuttaa meihin ja erityisesti siitä, miten voimme lisätä hyvinvointia, tuottavuutta ja työn mukavuutta sen avulla. Siitä olen inspiroitunut, että vielä 54-vuotiaana voi muokata työtapojaan mukavemmiksi ja olla samaan aikaan tehokkaampi. Kun se on minun kohdallani mahdollista, miksi ei olisi myös sinun kohdallasi?

Maksuton tekoäly-demo teamsissä

Tarjoan ajan säästöstä ja työn tehostamisesta kiinnostuneille johtajille ja johtamisen kehittäjille maksuttoman tekoäly-demon Teamsissä.

Demossa näytän, miten itse käytän ChatGPT:tä ja Bingiä työssäni, ja esittelen myös luomani virtuaalisen 12-hengen johtotiimin ja copy-kirjoittajan. Ne auttavat minua päivittäin ja voimme testata demossa, miten ne vastaavata sinun kiperiin johtamiskysymyksiisi.

Jos tekoäly herättää kysymyksiä tai kiinnostusta, varaa 30 minuutin Teams-demo linkistä. Se ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Et joudu myyntiahdistelun kohteeksi, mutta saat uusia näkökulmia ja hyödyllisiä vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

Muista, ilmaisia demo-aikoja on rajoitetusti, joten älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.