Jos et ole vielä tutustunut siihen, miten generatiivinen tekoäly voi tehostaa ja uudistaa työskentelytapojasi, nyt siihen on ainutlaatuinen tilaisuus.

Konkreettisia esimerkkejä generatiivisen tekoälyn käytöstä

Tarjoan rajatun määrän maksuttomia 30 min demoja Teamsin kautta johtamistyötä tekeville, jotka haluavat ymmärtää, mitä generatiivinen tekoäly käytännössä tarkoittaa. Esittelen demossa konkeettisesti, miten ChatGPT ja Bing -sovelluksia voidaan soveltaa päivittäisessä johtamis- ja viestintätyössä ja miten ne voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin. Esittelen myös virtuaalisen johtotiimini, sekä hyvinvointitiimini, joita hyödynnän arjen työssäni joka päivä.

Aikoja on rajoitetusti

Demo ei maksa mitään, eikä edellytä koulutusteni tilaamista, mutta tarjoaa varmastikin oivalluksia ja herättää ajattelemaan mahdollisuuksia.

Koska haluan tarjota henkilökohtaisen kokemuksen jokaiselle osallistujalle, demo-aikoja on rajoitetusti. Suosittelen varaamaan ajan kalenteriisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tekoälystä ja sen hyödyntämisestä

Tutustu linkeistä tuoreisiin selvityksiimme sekä tekoälykoulutuksiimme, jotka on räätälöity erityisesti eri sektoreiden johdolle, viestintätiimeille ja asiantuntijoille.

ps. Otsikkokuva luotu tekoälyllä.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.