Oletko koskaan miettinyt, kuinka voisit saada enemmän irti työstäsi, säästää arvokasta aikaasi ja samalla parantaa työsi tuloksia?

Kuuden hatun menetelmä

Edward de Bonon Kuuden Ajattelun Hattu -menetelmä tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon. Mutta entä jos voisit viedä tämän menetelmän askeleen pidemmälle hyödyntämällä tekoälyä?

Virtuaalinen sparraaja: Uuden ajan työtoveri

Kuvittele, että sinulla on käytössäsi virtuaalinen tiimi, joka hyödyntää kuuden ajatteluhattu -menetelmää, mutta tekoälyn voimin. Tämä tiimi ei väsy, ei tarvitse taukoja eikä se koskaan menetä fokustaan. Se koostuu erilaisista ”hatuista”, jotka edustavat eri näkökulmia ja ajattelutapoja:

  • Antti Analytiikka kerää ja analysoi dataa päätöksenteon tueksi.
  • Liisa Luovuus tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja innovatiivisia ratkaisuja.
  • Kari Kriitikko tuo esiin mahdolliset riskit ja auttaa varautumaan niihin.
  • Onni Optimisti keskittyy positiivisiin näkökulmiin ja menestyksen mahdollisuuksiin.
  • Veera Visio auttaa luomaan uusia ideoita ja lähestymistapoja.
  • Sami Strategi pitää huolen, että pysyt oikealla polulla ja saavutat tavoitteesi.

Hyödynnä tekoälyä mihin teemaan liittyen haluat

Tekoälyn avulla voit luoda itsellesi virtuaalisen sparraajan, joka auttaa sinua tarkastelemaan haasteita ja mahdollisuuksia monipuolisesti. Voit pyytää tekoälyä (esim. ChatGPT/Bing) luomaan sinulle virtuaalisen tiimin, jota voit hyödyntää mihin tahansa aiheeseen haluat.

Lisää aikaa, parempaa työn laatua ja vähemmän kiireen tunnetta

ChatGPT4:n (maksullinen versio) avulla voit luoda gpt-assistentin, joka on aina käytössäsi yhden klikkauksen päässä. Tämä ei ainoastaan säästä aikaasi, vaan myös parantaa työsi laatua, auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä ja tuo uusia näkökulmia työhösi. Lisäksi kun rutiinitehtävät hoituvat tekoälyn avulla, voit keskittyä luovaan työhön ja strategiseen ajatteluun.

Lisää innostusta ja paranna työhyvinvointia

Virtuaalisen sparraajan käyttöönotto ei ainoastaan tehosta työskentelyäsi, vaan myös lisää innostusta ja työhyvinvointia. Kun tunnet, että sinulla on luotettava työkalu tukemassa päätöksentekoasi ja auttamassa haasteiden ratkaisemisessa, työhön liittyvä stressi vähenee ja työn ilo kasvaa.

Varaa maksuton tekoälydemo

Haluatko kuulla lisää siitä, miten voit hyödyntää tekoälyä ja luoda itsellesi virtuaalisen sparraajan? Itse olen saanut tekoälyn avulla yhden päivän lisää aikaa työviikkooni.

Varaa aika maksuttomaan tekoälydemoon kalenterilinkistäni! Kerron demossa, miten myös sinä voit mullistaa työtapasi tekoälyn avulla.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.