Tervetuloa kuulemaan tuoreen sote-johtamisen arvotutkimuksen tuloksia sekä seuraamaan paneelikeskustelua aiheesta. Johtaja on Media! Oy:n toteuttama tutkimus selvitti, mistä arvoista käsin sotea johdetaan, kokevatko sote-johtajat arvoristiriitoja ja tulevatko arvot esiin asiakaskohtaamisissa. Tradeka ja Diakoniasäätiö Foibe toimivat tutkimuksen kumppaneina.

Aika ja paikka: 8.4.2019 klo 13-15, Holiday Inn City Centre, Elielinaukio 5 Helsinki, tilaisuudessa kahvitarjoilu

Tilaisuuden avaus, juontaja Peter Nyman

Tutkimuskumppanit Tradekan toimitusjohtaja Perttu Puro ja Foibe-säätiön toimitusjohtaja Ulla Broms kertovat aluksi kokemuksiaan arvojen merkityksestä työssään.

Tutkimuksen keskeiset tulokset avaa Johtaja on Media! toimitusjohtaja Jukka Saksi.

Peter Nyman vetää paneelikeskustelun tutkimuksen tuloksista ja sote-johtamisen arvoista rakentavassa hengessä. Paneelissa

  • hallitusammattilainen Tom von Weymarn
  • Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virta
  • Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen
  • JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine
  • Hyvinvointialan liiton toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille sote-johtamisen arvoista kiinnostuneille. Paikalle mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmottautunutta. Ilmoittaudu lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla jukka.saksi@johtajaonmedia.fi.

Tilaisuuden live-streemiä voi seurata suorana Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/JohtajaonMedia/

Linkki tutkimustiedotteeseen

Lisätietoja tutkimuksesta ja haastattelupyynnöt:

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.