Luottamuksellista etäsparrausta kriisiajan johtamiseen ja viestintään

Korona mullistaa organisaatioiden strategiat ja tilanne edellyttää poikkeuksellisen taitavaa kriisiviestintää. Sidosryhmät odottavat nyt arvopohjaista, proaktiivista ja kasvollista dialogia. Tarjoan ryhmävalmennusten lisäksi henkilökohtaista etäsparrausta. Autan sinua käsittelemään muutostilannetta ja kiteyttämään sanomasi. Luottamukselliset sparraukset toteutetaan puhelimitse tai verkon kautta. Tuki soveltuu esimerkiksi

  • PK-yrityksen toimitusjohtajalle
  • Hallituksen puheenjohtajalle
  • Yrittäjälle
  • Myyntijohtajalle
  • Kuntajohtajalle
  • Virkamiesjohtajalle
  • Johtavalle asiantuntijalle

Autan ajattelemaan, ideoimaan ja tekemään vastuullisia päätöksiä

Sparrauksissa autan suunnittelemaan ja tekemään päätöksiä. Pohdimme yhdessä toimiympäristöäsi, sidosryhmiesi odotuksia, tavoitteitasi, arvojasi, sekä vaikeiden ratkaisujen riskejä ja mahdollisuuksia. Autan ideoimaan tapoja tavoittaa asiakkaat poikkeustilanteessa ja viestimään esim. yt-menettelyssä. Hyödynnän koulutukseni ja kokemusteni lisäksi kehittämiäni mediallistumisen ja viestinnän profiloinnin viitekehyksiä. Olen valmentanut, kouluttanut ja sparrannut satoja johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita vaikeissa muutostilanteissa.

Osallistun halutessanne myös organisaationne sisäisiin etäpalavereihin ulkopuolisena sparraajana tuntihinnalla (suomeksi).

Yhdistelmä teoriaa, käytäntöä ja kokemusta

Olen koulutukseltani KTT ja MBA. Olen tutkinut johtajuutta ja kirjoittanut Johtaja on Media! -kirjan sekä 5.62020 ilmestyvän Arvovalta-kirjan. Viestin aktiivisesti somessa, omissa medioissa ja käytän puheenvuoroja eri areenoilla. Olen työskennellyt ennen valmentaja-yrittäjyyttäni 15 vuotta myynnillisissä johtamis- ja esimiestehtävissä. Olen toiminut aktiivisesti hallitustyön kehittämisryhmissä 6 vuotta. Linkit Linkedin ja Twitter-profiileihini.

Luottamuksellista etäsparrausta tunti kerrallaan

Henkilökohtainen etäsparraus maksaa 390 € + alv tunnilta. Sitoudut yhteen tuntiin kerrallaan ja päätät asiakkaana, kuinka kauan haluat hyödyntää apuani. Valmistelluista johtoryhmän, myyntiryhmän ja hallituksen valmennuksista annan mielelläni erillisen ehdotuksen.

Listaus referenssiorganisaatoista löytyy tästä linkistä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Jukka Saksi
KTT, viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Valmentaa organisaatioita teemoissa johtajuus, arvot ja viestintä.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v esimies- ja johtamistehtävissä ennen viestintäyrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuuden murroksesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinstä, Instagramista ja Mastodontista. Linkit kaikkiin sisältöihin löytyvät täältä.

Voit tilata Jukan sparraamaan alla olevasta linkistä!

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA