Kevään 2020 johtajuusviestinnän koulutuskalenteri

Kevään 2020 johtajuuden sekä viestinnän koulutuksissa pureudutaan haastavissa muutostilanteissa olevien yrittäjien, johtajien, esimiesten ja asiantuntijoiden työn kehittämiseen. Julkisen sektorin esimiehille on oma räätälöity vastuullisen viestinnän koulutus. Vastuullisuus, arvot ja kulttuurin huomioiminen kytketään aina viestintään. Koulutuksissa tarkastellaan ja suunnitellaan viestintää mediallistuneen toimiympäristön viitekehyksen kautta.
Johtaja on Media! toteuttaa keväällä 2020 seitsemän johtajuusviestinnän koulutusta Vantaan Technopoliksessa klo 9.30-15.30 ja kouluttajana toimii Jukka Saksi. Jos haluat tarjouksen organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta, ota ystävällisesti yhteyttä tai pyydä yhteydenottoa. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.

Johtaja on Media! on johtajuuden viestintätoimisto, joka yhdistää omakohtaiset monikanavaisen viestinnän kokemukset akateemiseen johtajuustutkimukseen sekä satojen valmennusten havaintoihin. Erityisosaamisemme liittyy vaikeiden muutostilanteiden viestintään, sekä arvojen hyödyntämiseen johtamis- ja asiantuntijatyössä. Tutustu lisää johtajaonmedia.fi.