Kevään 2020 johtajuusviestinnän koulutuskalenteri

Kevään 2020 johtajuuden sekä viestinnän koulutuksissa pureudutaan haastavissa muutostilanteissa olevien yrittäjien, johtajien, esimiesten ja asiantuntijoiden työn kehittämiseen. Julkisen sektorin esimiehille on oma räätälöity vastuullisen viestinnän koulutus. Vastuullisuus, arvot ja kulttuurin huomioiminen kytketään aina viestintään. Koulutuksissa tarkastellaan ja suunnitellaan viestintää mediallistuneen toimiympäristön viitekehyksen kautta.
Johtaja on Media! toteuttaa keväällä 2020 seitsemän johtajuusviestinnän koulutusta Vantaan Technopoliksessa klo 9.30-15.30 ja kouluttajana toimii Jukka Saksi. Jos haluat tarjouksen organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta, ota ystävällisesti yhteyttä tai pyydä yhteydenottoa. Yhteystiedot löytyvät täältä.


Jukka Saksi
viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Auttaa kiteyttämään arvoja ja viestimään luottamusta herättävästi. Konsultoi työyhteisöjä osallistamisen prosesseissa.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut 15 vuotta esimies- ja johtamistehtävissä ennen siirtymistään viestintäyrittäjäksi. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA-tutkinnon ja väitellyt tohtoriksi johtajuudesta. Väitöskirja finanssialan johtajuuden murroksesta (2013).

Löytyy somesta nimellä @JukkaSaksi. Linkit kaikkiin sisältöihin löytyvät täältä.

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA
Johtaja on Media! on johtajuuden viestintätoimisto, joka yhdistää omakohtaiset monikanavaisen viestinnän kokemukset akateemiseen johtajuustutkimukseen sekä satojen valmennusten havaintoihin. Erityisosaamisemme liittyy vaikeiden muutostilanteiden viestintään, sekä arvojen hyödyntämiseen johtamis- ja asiantuntijatyössä. Tutustu lisää johtajaonmedia.fi.
LATAA MAKSUTON OPAS ARVOISTA MYYNNIN JOHTAMISESSA