Ei ylimääräistä hässäkkää, vaan mukava lomalle lähtö. Mahdollisuus vai utopiaa?

Mitä pomon kannattaisi tehdä ennen lomalle lähtöään, jotta hän voisi luottavaisin mielin rentoutua ja palautua syksyn koitoksiin?

Käytä 2 min kertomalla mielipiteesi

Uskon, että sinulla on aiheesta ajatus, joka kannattaa jakaa muillekin. Toteutamme Innoduelin kanssa ketterän yhteiskehittämisen, johon pääset osallistumaan mielipiteelläsi. Käytä yhteensä 2 min ajastasi arvioimalla ensin toisten vastauksia ja sitten antamalla oman vastauksesi. Sillä tavoin saamme kaikkien vastaajien mielestä parhaat ideat strukuroidusti esiin.

Voit vastata pe 10.6.2022 klo 11 asti

Voit vastata alla olevasta linkistä anonyymisti. Yhteystietoja ei tarvitse jättää. Vastausaikaa on perjantaihin 10.6.2022 klo 11 asti. Julkistamme somessa ja nettisivuillamme TOP-tulokset kaikkien hyödynnettäväksi perjantaina klo 12.

Jaa vapaasti tätä artikkelia muillekin, jolloin saamme mahdollisimman paljon vastauksia. Jos käytät hashtagia #pomolomalle, voimme noteerata kommenttisi aiheeseen liittyen.

ANNA VASTAUKSESI TÄSTÄ

Vastaamisen jälkeen sinut ohjataan johtamislupauksesta kertovaan artikkeliin. Silloin tiedät vastanneesi onnistuneesti.

Kiitos osallistumisesta ja mukavaa kesää!

Jukka Saksi
KTT, viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Valmentaa organisaatioita teemoissa johtajuus, arvot ja viestintä.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v esimies- ja johtamistehtävissä ennen viestintäyrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuuden murroksesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinstä, Instagramista ja Mastodontista. Linkit kaikkiin sisältöihin löytyvät täältä.

Voit tilata Jukan sparraamaan alla olevasta linkistä!

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA