Oletko kuulut GPTs-assistenteista, joita voi luoda ChatGPT:n maksulliseen versioon parantamaan ja nopeuttamaan tekoälyn käyttöä?

Virtuaalinen viestinnän assistentti käytössäsi 24/7

Ei hätää, vaikka et olisi kuullut. (Linkki assistenttiin artikkelin lopussa). Nyt voit tutustua maksuttomaan virtuaaliseen Viestinnän assistenttiin ja se on aivan yhtä helppoa, kuin ChatGPT:n käyttö muutenkin. (Jos tekoälyn hyödyntäminen ei ole vielä tuttua, kannattaa lukea tästä pohjustus)

Luomani assari tarjoaa apua esim. näihin kysymyksiin:

  • Miten päivitän organisaation viestintästrategian nykyhetkeen?
  • Millä sävyllä vastaan vaikeissa viestintätilanteissa?
  • Miten lisään työyhtesömme viestintäaktiivisuutta?
  • Miten löydän kiinnostavia viestintäaiheita?

CPTs-assistentit voivat tehostaa työtä merkittävästi

Viime vuoden aikana olen kokenut valtavan muutoksen – opittuani ja oivallettuani päivittäin jotain uutta, tunnen että korvieni välissä on tapahtunut positiivista kehitystä enemmän kuin edellisen vuosikymmenen aikana yhteensä.

Yksi konkreettinen tulos siitä on se, että olen luonut itselleni työkaluksi ChatGPT:llä virtuaalisia assistentteja.

Odotukset johtajien ja asiantuntijoiden viestintään kasvavat jatkuvasti. Haluaisin jakaa kaikkien viestinnän ammattilaisten hyödynnettäväksi juuri siihen tehtävään luodun assistentin. Assistentin käyttö ei maksa mitään, mutta edellyttää käyttäjältään maksullista ChatGPT-versiota (n. 20 €/kk).

Assistentti on suunniteltu erityisesti viestintäjohtajille ja alan asiantuntijoille, tarjoten räätälöityä tukea ja syvällistä asiantuntemusta. Olen itse kouluttanut sitä 20 erilaisella liitteellä, mukaan lukien viestinnän eettiset ohjeistukset ja monia muita itse luomiani resursseja.

Tämän työkalun tarkoitus on tehdä viestinnän johtamisesta, suunnittelusta ja toteuttamisesta tehokkaampaa, laadukkaampaa ja mukavampaa. En suosittele käyttämään saatuja vastauksia sellaisenaan, mutta sehän ei ole viestijöiden tarkoituskaan, vaan saada hyvä pohja laadukkaalle viestille.

Vinkki parempiin prompteihin

Tässä yksi vinkki kaikkeen promptaamiseen (tekoälylle annettaviin kehotteisiin):

Jos haluat tekoälyltä esim. koulutusrungon, sen sijaan, että pyydät siltä suoraan koulutusrungon, saat parempia vastauksia, kun kysyt ensin mitä tietoa kone sinulta tarvitsee!

Esim: ”Suunnittelen organisaatiomme henkilöstölle viestinnän koulutusta, jossa tavoitteena on rohkaista heitä yhteiskunnalliseen keskusteluun vastuullisuudesta. Minkälaisia tietoja tarvitset, jotta voit tehdä ehdotuksen koulutuksen rungosta?

Ota maksuton viestinnän tekoälyassistentti käyttöösi

Kutsunkin sinut testaamaan tätä työkalua. Pääset käyttämään sitä alla olevasta linkistä:

Anna palautetta assistentin käytöstä

Olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksianne ja mahdollisia kehitysehdotuksianne. Olkaa hyvä ja jakakaa ajatuksianne, jotta voimme yhdessä kehittää tätä työkalua entistä paremmaksi.

ps. Tämä on vasta alkua. Kuvitelkaa, mihin viestinnän johtaminen voi kehittyä seuraavan vuoden aikana! Jos haluat tutustua minun tapaani valmentaa johtajia ja esihenkilöitä viestimään tekoälyä hyödyntäen, löydät siitä tietoa sivulta viestintävalmennukset.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja, advisor
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi” kouluttajan sekä advisorin rooleissa.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.