• Kalle Larsson Tammelan kunta

Kalle Larsson Tammela

By |2018-08-08T23:56:56+00:00helmikuu 28th, 2018|Referenssit|

Kalle Larsson toimii monikanavaisesti viestivänä Tammelan kunnanjohtajana. Hän kertoo kunnan johtamisen arjesta, päätöksenteosta ja tulevaisuuden visioista bloginsa ja sosiaalisten medioiden välityksellä. Kalle on oivaltanut kuntajohtajan työn palvelutehtäväksi. Some-aktiivisuuden myötä hän saa vierailupyyntöjä erilaisiin puhetilaisuuksiin, jotka ovat avainpaikkoja kunnan markkinointiin. Kalle kiertää Tammelan yrityksissä ja käy dialogia työnantajien kanssa siitä, miten kunta voi tukea yrityksiä, jotta saadaan kasvua, työpaikkoja ja verotuloja. Kallen tapa kertoa yritysvierailuista some-blogeissaan hyödyttää yrityksiä, kuntalaisia sekä potentiaalisia Tammelaan muuttaviakin.

Oivallus omasta mahdollisuudesta auttaa

Johtaja on Media! -kirja, blogit, oppaat ja valmennukset ovat tukeneet Kallen matkaa viestiväksi kuntajohtajaksi. Henkilökohtaisissa johtajuusviestinnän sparrauksissa on pohdittu Kallen johtamistapaa, tavoitteita, sidosryhmiä, viestintäkanavia sekä ideoita auttamiseen. Kalle on ollut aktiivinen viestimisen inspiraattori myös muille kuntajohtajille. Keskeistä on ollut oivallus siitä, kuinka viestinnän avulla voi auttaa sidosryhmiään ja samalla vahvistaa luottamusta niin omaan kuin kunnankin johtajuuteen.

Hyödynnä ilmaisia Johtaja on Media! -sisältöjä

Jos koet kiinnostusta ja tarvetta kehittää omaa johtajuusviestintääsi, voit tutustua myös muihin referenssitarinoihimme, hyödyntää blogeja, henkilöhaastatteluja sekä ladata ilmaisia oppaita Tietopankista.

Kiinnostuitko? Pyydä yhteydenottoa