Twitteristit voivat osallistua 17.2.2021 klo 10.00-10.30 viestintätoimisto Johtaja on Media!:n fasilitoimaan #parempitwitter -yhteiskehittämiseen. Siinä osallistujat kertovat anonyymisti kehittämisideansa ja arvioivat toisten antamia vastauksia. Metodin kautta priorisoituvat TOP 10 -ideat onnistuneeseen Twitter-keskusteluun ja ne jaetaan twiittaajien hyödynnettäviksi.

Yhteiskehittämisen tulokset jaetaan kaikkien hyödynnettäväksi

Julkisuudessa on paljon puhuttu siitä, miten some-keskustelu on muuttunut vihamieliseksi ja kärjistyneeksi. Erityisesti Twitter on nostettu nopeana huomion keskipisteeksi.

Viestintäkonsultti Jukka Saksin mukaan tavoitteena on herättää rakentavaa pohdintaa keskustelukulttuurin kehittämisen mahdollisuuksista ja yleisesti viestintään liittyvistä arvoista.

#Hyvinsanottu -teeman hengessä haluamme osallistaa heidät, joiden mielestä Twitter-keskustelun henkeä kannattaisi parantaa. Fasilitoimme Innoduelin kanssa keskustelua, nostamme esiin kommentteja ja tarjoamme TOP 10 -tulokset hyväksi havaituista viestintätavoista heti osallistamisen jälkeen. Toivomme, että se on lähtölaukaus laajemmalle suomalaisen keskustelukulttuurin vahvistamiselle yhteiskehittämisen keinoin.”

Toisia kunnioittavaa ideoiden jakamista #parempitwitter ja #hyvinsanottu

17.2.2021 klo 10.00-10.30 fasilitoitava yhteiskehittäminen on osallistujille maksutonta, anonyymiä ja nopeaa. @JohtajaonMedia jakaa osallistumislinkin Twitterissä hetki ennen session aloittamista. Vastaaminen ei edellytä kirjautumista eikä appien lataamista. Kaikilta älylaitteilta voi vastata.

Saksi kannustaa jakamaan tietoa yhteiskehittämisestä, tuottamaan vinkkejä onnistuneeseen Twitter-keskusteluun, sekä kommentoimaan havainnoista Twitterissä hashtageilla #parempitwitter ja #hyvinsanottu.

Mitä enemmän saamme ratkaisukeskeistä pohdintaa ja kokemusten jakamista toisia kunnioittavassa hengessä, sitä paremmin keskustelukulttuuria edistävä ilmiö rakentuu.”

Keskustelusta ja tuloksista tiivistetään blogi

Priorisoitu tieto jaetaan avoimesti kaikkien käyttöön. Lisäksi yhteiskehittämisen tuloksista ja syntyneestä keskustelusta tiivistetään blogiartikkeli, joka jaetaan @JohtajaonMedia -profiilista Twitterissä sekä verkossa johtajaonmedia.fi/blogi 17.2.2021 iltapäivän aikana.

Lisätietoa Twitter-yhteiskehittämisestä antaa:

Jukka Saksi     

KTT, MBA, viestintäkonsultti

+358405018357

jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Johtaja on Media! on arvojen kiteyttämiseen ja osallistamiseen erikoistunut viestintätoimisto. Haluamme osaltamme rakentaa vahvempaa johtajuutta ja luottamusta. Jos olet kiinnostunut johtajuudesta, arvoista ja viestinnästä, seuraa sisältöjämme TwitterissäLinkedinissäFacebookissaInstagramissa ja Youtubessa
Voit myös tilata uutiskirjeemme