ChatGPT ja muut tekoälysovellukset ovat tulleet ryminällä kaikkien käytettäväksi.

Näkyykö se organisaatiosi viestinnän arjessa ja johtamisessa, vai ettekö ole vielä aiheeseen tarttuneet?

Minkälaisia arvoihin, vastuullisuuteen ja näkemyksellisyyteen liittyviä näkökulmia teema nostaa esiin?

Miten viestintätiimien tehtävänkuvat ja rooli organisaatiossa muuttuvat?

Toteutan 3.-26.5.2023 viestintäjohdon haastattelut Teamsillä. Kysyn suhtautumisestasi tekoälyyn työvälineenä sekä mielipiteitä graafikko Miika Saksin tekoälyn avulla luomista valokuvista. Niistä esimerkkejä tässä kutsussa.

Selvitykseni tavoitteena on luoda ajantasaista käsitystä siitä, miten tekoälyn merkitys nähdään nyt viestinnässä ja vaikuttamisessa erilaisissa organisaatioissa, jotka ovat eri vaiheessa tekoälyn hyödyntämisen matkalla.

Haastattelut ovat keskustelevia ja anonyymejä. Teen niiden pohjalta tiivistelmäraportin, jonka jaan vapaasti hyödynnettäväksi.

Tervetuloa osallistumaan! Se vie aikaa 15 min, mutta varaan 30 min, jos haluat keskustella ja kuulla, miten olen itse tekoälyä viestintätyössäni hyödyntänyt.

Varaa sinulle sopiva haastatteluaika kalenteriisi linkistä!

Jukka Saksi
KTT, viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

”Auttaa organisaatioita luomaan avoimen ja rohkean viestintäkulttuurin, joka hyödyntää myös tekoälyä. Toteuttaa osallistavia arvoprosesseja”

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinstä, Instagramista ja Mastodontista. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.