Olen luonut hyödynnettäväksesi GPT-assistentteja, jotta voit saada tekoälystä enemmän irti eri teemoista. Ne toimivat ChatGPT4-versiossa.

Vastuu tekoälyn tuottamista sisällöistä on aina käyttäjällä

ChatGPT:lle ei pidä antaa mitään salaista tai sellaista aineistoa käsiteltäväksi, jota ei voisi julkisesti jakaa. Vastuu GPT:llä tuotetuista sisällöistä on aina käyttäjällä, eli sinun on tärkeä tuntea aihe, johon tekoälyä hyödynnät.

Klikkaa linkeistä ja pääset suoraan assistentteihin!

Työnhaku-assistentti auttaa kiteyttämään omaa asiantuntijuutta, parantamaan Linkedin-profiilia, luomaan työhakemuksen, sekä valmistautumaan haastatteluun.

Myynti- ja asiakkuusjohtaja -assistentti auttaa sinua kehittämään yrityksesi myynnin ja asiakkuuksien prosesseja. Se huomioi erityisesti viestinnän, henkilöbrändit, arvot sekä asiakasdatan.

Yhteisömanageri-assistentti auttaa sinua luomaan yhteisöllisyyttä, parantamaan viestintää, sekä toteuttamaan markkinointia, joka herättää kiinnostusta kohderyhmissä.

Viestinnän johtamisen assistentti auttaa sinua kehittämään viestinnän prosesseja, sisältöjä ja roolituksia niin, että viestintä ilmentää organisaation arvoja, kulttuuria, asiantuntijuutta ja tavoitteita.

HR-johtamisen assistentti auttaa sinua kiteyttämään työyhteisön asiantuntijuutta, arvoja ja työnantajan velvollisuuksiin liittyviä toimintoja, jotka vahvistavat työnantajakuvaa ja edistävät henkilöstön hyvinvointia.

Johtoryhmä-assistentti koostuu 12-hengen virtuaalisesta, monikansallisesta ja erilaisia kyvykkyyksiä omaavasta tiimistä, joka sparraa sinua johtamisen valinnoissa.

Pidä elämäsi puhe -assistentti auttaa suunnittelemaan puheen 10 askeleen avulla. Lisäksi se sparraa sinua, jos koet esiintymisjännitystä ennen esitystä.

Aivoriihi -assistentti on suunniteltu auttamaan sinua ideoinnissa ja työn kehittämisessä niin, että saat siltä monenlaisia näkökulmia ja vaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan.

Suomi-Englanti-Suomi -assistentti kääntää automaattisesti kirjoittamasi tekstin toiselle kielelle.

Suomi-Ruotsi-Suomi -assistentti kääntää automaattisesti kirjoittamasi tekstin toiselle kielelle.

Suomi-Ukraina-Suomi -assistentti kääntää automaattisesti kirjoittamasi tekstin toiselle kielelle.

Suomi-Saksa-Suomi -assistentti kääntää automaattisesti kirjoittamasi tekstin toiselle kielelle.

Suomi-Espanja-Suomi -assistentti kääntää automaattisesti kirjoittamasi tekstin toiselle kielelle.

Joko olet ilmaisen Uudistuskirjeeni tilaaja?

Anna sähköpostiosoitteesi ja saat maksutta vinkkini ja näkemykseni sähköpostiisi.

Liityt Johtaja on Media! Uudistuskirjeen tilaajaksi, jonka tilaamisen voit peruuttaa koska tahansa.

Ota vapaasti yhteyttä!

Jos haluat keskustella siitä, miten johtamista ja viestintää tehostetaan tekoälyn avulla niin, että se tarjoaa lisää aikaa, parantaa työn laatua ja vahvistaa työn hallinnan tunnetta, ota minuun vapaasti yhteyttä. Tekoälykoulutukset räätälöidään johdolle, esihenkilöille ja viestintätiimeille organisaation ja toimialan erityispiirteet huomioiden.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.