Tekoäly on jo täällä, mullistaen toimialoja laajalti. Mutta onko organisaatiosi valmis hyödyntämään sen potentiaalia täysimääräisesti, erityisesti johtamisessa, viestinnässä ja markkinoinnissa?

Tämä valmennus on suunniteltu erityisesti organisaatioiden johtajille ja viestijöille, jotka haluavat olla tekoälyvallankumouksen eturintamassa. Olemme yhdistäneet generatiivisen tekoälyn, johtamisen, viestinnän ja arvomurroksen asiantuntemuksen yhdeksi kokonaisvaltaiseksi valmennuspaketiksi.

Mitä saat?

  • Syvällisen ymmärryksen generatiivisen tekoälyn roolista ja vaikutuksesta nykypäivän viestintään, hybridityöhön ja arvojen muutokseen.
  • Käytännön taitoja ChatGPT:n ja Bingin hyödyntämiseen erilaisissa johtamis- ja asiantuntijarooleissa.
  • Oivalluksia ja harjoituksia, jotka auttavat integroimaan tekoälyn osaksi organisaatiosi johtamista, viestintää ja ryhmätöitä.
  • Tiedon siitä, mitä EI kannata tehdä generatiivisella tekoälyllä.
  • Alustavan strategian henkilöstösi osallistamiselle ja yhteisen tekoälymatkan tarinallistamiselle.

Valmentajasi

KTT Jukka Saksi: Yli 10 vuoden johtamiskokemuksella, Jukka ei vain puhu tekoälystä – hän myös käyttää sitä itse. Hänen erikoisalaansa kuuluu johtajien ja esihenkilöiden valmentaminen, keskittyen erityisesti viestintään, arvoihin ja tekoälyyn muuttuvassa toimintaympäristössä. Jukka on tehnyt selvitykset tekoälyn vaikutuksista viestinnän johtamiseen ja journalismiin.

Miksi tämä valmennus?

  • Rento ja käytännönläheinen lähestymistapa.
  • Kolmiosainen rakenne tarjoaa sekä teoreettisen ymmärryksen että käytännön harjoituksia.
  • Tukee tekoälymurrokseen liittyvää muutosjohtamista- ja viestintää.
  • Suunniteltu erityisesti organisaation johtoryhmille, hallituksille ja viestintätiimeille.

Valmennus toteutetaan suomeksi paikan päällä tai etänä. Ota seuraava askel tekoälymatkallasi. Pyydä yksilöity tarjous nyt!

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.