Nopeaa täsmätukea arvojen viestimiseen

Sidosryhmät odottavat organisaatioilta ja niiden avainhenkilöiltä johdonmukaisesti viestittyjä arvoja. Arvoista haastetaan ja odotetaan nopeita arvopäätöksiä. Samalla on murrettu myytti, että arvot olisivat tärkeitä, mutta ei kiireellisiä asioita. Niistä on tullut myös kiireellisiä.

Nopeaa apua, oivallusta ja rohkeutta arvoviestintään

Arvojen toteutumisen kokemus sekä tunneilmaston havainnointi ja tulkinta ovat nyt erityisen tärkeitä. Arvoviestinnältä odotetaan uskottavuutta ja läpinäkyvyyttä. Jukka Saksin arvosparraus tarjoaa apua, oivallusta ja rohkeutta arvoviestintään.

Arvioidaan 7 osa-aluetta

Jukan kehittämässä mallissa arvioidaan 7 arvoviestinnän osa-aluetta sen suhteen, kuinka ne toteutuvat organisaatiossasi ja minkälaisia kehittämistoimia niihin liittyen kannattaisi toteuttaa. Osa-alueet ovat:

  • Kokemus arvojen toteutumisesta arjessa
  • Rohkeus tehdä arvovalintoja ja viestiä niistä
  • Arvoviestinnän läpinäkyvyys
  • Arvoviestinnän aktiivisuus
  • Arvoviestinnän johdonmukaisuus
  • Sidosryhmien osallistaminen arvoviestintään
  • Kyky arvo- ja viestintäympäristön tulkitsemiseen

Tuotoksena 3 tärkeintä arvoviestinnän kehittämiskohdetta

Etäsparrauksen agenda:

  • Havainnot muuttuneesta arvo- ja viestintäympäristöstä
  • Arvioidaan organisaatiosi arvoviestinnän haasteita, havaintoja ja mahdollisuuksia tavoitemallin kautta
  • Määritellään 3 tärkeintä arvoviestinnän kehittämiskohdetta

Sparraajana johtava arvo- ja viestintävalmentaja

KTT, MBA Jukka Saksi on valmentanut paljon johtajuudesta, arvoista ja viestinnästä yritys-, julkisella ja 3. sektorilla. Jukan kirjoittama Arvovalta-kirja käsittelee arvojen kasvanutta roolia monipuolisin esimerkein. Johtaja on Media! -kirja kuvaa johtajuusviestinnän odotuksia ja mahdollisuuksia.

Jukka on alkuperin artesaani ja opiskellut 15 vuoden esimies- ja johtamistyön ohessa johtajuutta väitöskirjaan asti. Jukan ajatuksiin voit tutustua tästä.

Sparrauksen (2h) hinta

Sparrauksen jälkeen tiedät, mihin arvoviestinnän osa-alueisiin kannattaa panostaa. Sparraus toteutetaan Teamsissä. Suositeltava osallistujamäärä on max. 10 hlöä, jotta dialogi on mahdollisimman tehokasta.

Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä organisaatiosi nettiosoitteen, johon Jukka tutustuu etukäteen. Sparrauksen laskutus tapahtuu toteutuksen jälkeen verkkolaskuna. Voit jättää laskutustiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Valmistellun ja toteutetun arvoviestinnän sparrauksen (2h) hinta on 1.490 € + alv 24%.

Hinta on voimassa toistaiseksi. Tee kalenterivaraus alla olevasta linkistä!

Jos tuli mieleen kysymyksiä, ota vapaasti yhteyttä 040-501 8357 / jukka.saksi@johtajaonmedia.fi.