Sote-johtamisen arvotutkimus valmistui

Johtaja on Media! selvitti sote-johtajien arvoja haastattelemalla 120 sote-johtajaa yrityksistä, julkiselta sektorilta sekä 3. sektorilta.

Tavoitteena oli tuottaa tietoa eri sektoreiden sote-johdon suhtautumisesta arvoihin, niiden hyödyntämiseen johtamis- ja asiakastyössä sekä arvoista viestimiseen nyt ja tulevaisuudessa. Tradeka ja Diakoniasäätiö Foibe rahoittivat tutkimusta, jotta tulokset voitiin tarjota yhteiskunnallalliseen käyttöön maksutta.

Tutkimus toi esille kiinnostavia näkökulmia ja myös eriäviä näkemyksiä sektoreiden välillä siitä, miten arvot näyttäytyvät sekä vaikuttavat sote-palveluiden hankinnoissa.

Tutkimuksen tulokset julkaistiin 8.4.2019 klo 13-15. Linkki Facebook-liveen, jota kautta tilaisuuden voi katsoa uudestaan.

Voit ladata alla olevaa kuvaa painamalla myös maksuttoman oppaan, joka antaa johtajalle vinkkejä arvojen kiteyttämiseen osaksi arjen tekoja sekä arvoista viestimiseen.

Lataa sote-johtamisen arvotutkimus

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.

Opas Arvoihin