| Arvojen konsultointi

Me emme tule kertomaan konsultteina, minkälaiset arvot olisivat teidän työyhteisöllenne parhaat, vaan autamme teitä valitsemaan, kiteyttämään, sanoittamaan ja viestimään juuri teidän yhteisöllenne parhaat arvot.

Arvojen konsultaatio räätälöidään sen mukaan, minkälaisessa tilanteessa yhteisö on ja minkälaisia tavoitteita arvoihin liittyy. Usein prosessiin osallistetaan esim. henkilöstö Innoduel-työkalulla, jonka avulla saadaan kustannustehokkaasti ja nopeasti tärkeimmät ajatukset arvoista strukturoituun muotoon. Se helpottaa päätöksentekoa ja viestintää.

Arvoihin liittyen on tärkeää, että niistä myös viestitään uskottavasti. Etteivät arvot näytä päälle liimatuilta, vaan ovat keskeinen osa yhteisöä ja rakentavat luottamusta. Siihen saatte asiakkaina monipuolista tukea ja ideointia.

Jukka Saksin kirjoittama Arvovalta-kirja tukee arvotyötä erinomaisesti ja antaa siihen uusia näkökulmia.

PYYDÄ TARJOUS ARVOJEN KONSULTOINNISTA


Jukka Saksi
viestintä- ja arvovalmentaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

Auttaa kiteyttämään arvoja ja viestimään luottamusta herättävästi. Konsultoi työyhteisöjä osallistamisen prosesseissa.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut 15 vuotta esimies- ja johtamistehtävissä ennen siirtymistään viestintäyrittäjäksi. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA-tutkinnon ja väitellyt tohtoriksi johtajuudesta. Väitöskirja finanssialan johtajuuden murroksesta (2013).

Löytyy somesta nimellä @JukkaSaksi. Linkit kaikkiin sisältöihin löytyvät täältä.

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA