Esittelemme sinulle uudenlaisen kuvatuotantopalvelun, joka on suunniteltu kaikenkokoisille organisaatioille – kuten brändillesi. Kutsumme sitä ”AI Capture” -palveluksi.

AI Capture hyödyntää viimeisimpiä tekoälyteknologioita ja kokeneiden kuvan ammattilaisten näkemystä tuottaakseen upeaa kuvamateriaalia, joka tekee vaikutuksen sosiaalisessa mediassa ja kaikilla muilla alustoilla. Tarjoamme kuvia, jotka erottuvat joukosta ja vetoavat ainutlaatuisuudellaan kohdeyleisöösi.

Ammattilaisten luomat tekoälykuvat ovat täydellinen tapa viestiä brändisi tarinaa, herättää mielenkiintoa ja houkutella uusia asiakkaita. Somen kuvatulvassa pysäyttävät kuvat voivat tehdä sinusta erottuvan.

Laadukas, edullinen ja nopea

Kuvatuotannoissa ei ole koskaan aikaisemmin yhdistetty näitä kolmea ominaisuutta. Sinun tarvitsee vain antaa kuvareferenssit ja kertoa organisaatiosi tarpeet, niin hoidamme luovuuspuolen ja tuotamme kuvat puolestasi. Voit unohtaa monimutkaiset kuvausjärjestelyt, kuvapankkien hitaan selailun, käyttöoikeuksista maksamisen, aikaa vievät kuvankäsittelytyöt, kuvatuotantojen suuret kustannukset ja kaiken, mikä hidastaa organisaatiosi erottumista kuvien avulla.

Varmistamme, että saat laadukasta ja ammattimaista kuvamateriaalia. Tekoälymme on opetettu tunnistamaan trendit, vangitsemaan ainutlaatuisen tunnelman ja välittämään sen viestin, jonka haluat tuoda esiin. Jokainen kuva on suunniteltu heijastamaan brändisi ydinarvoja ja tavoittamaan kohdeyleisösi sydämet.

Kuvatuotantopalvelumme auttaa tuomaan organisaatiosi näyttävästi esiin. Joten miksi et ottaisi meihin yhteyttä ja järjestäisi maksutonta henkilökohtaista esittelyä? Pääset näkemään itse, miten tekoälymme loistaa ja luo kuvia, jotka herättävät hymyn.

Palvelu pähkinänkuoressa:

Ainutlaatuisuus ja kilpailuedut: Tekoälyllä tuotetut valokuvat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden erottua visuaalisesta kuvatulvasta. Tämä auttaa organisaatiotasi erottumaan joukosta ja houkuttelemaan uusia asiakkaita mm. sosiaalisen median ja muiden kanavien avulla.

Laatu ja ammattimaisuus: Tekoälypalvelun kyky tuottaa laadukkaita ja ammattimaisia valokuvia on kirjaimellisesti mieletön. Tekoäly on opetettu tunnistamaan trendit ja luomaan visuaalisesti houkuttelevia kuvia, jotka osaavan ammattilaisen käsissä voivat heijastaa juuri sinun brändisi ydinarvoja.

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus: Tekoälyllä tuotetuilla kuvilla säästät aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea rahaa. Palvelu on helppokäyttöinen ja nopea. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja resursseja kuvatuotantoon. Kuvan ammattilaisemme hoitavat tekoälyteknologian käytön ja tuottavat juuri sinun organisaatiollesi räätälöidyt kuvat.

Monipuolisuus ja soveltuvuus eri tarkoituksiin: Tekoälyllä tuotettu kuvat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Esimerkkeinä sosiaalisen median julkaisut, verkkosivut, presentaatiot ja mainokset digipinnoissa.

Simppeli hinnoittelu:

Palvelumme tarjoaa kolme eri kokovaihtoehtoa. Hintoihin lisätään alv 24%.

S-koko: 5 kuvaa = 1.400€

Sopii toimijoille, jotka tarvitsevat muutaman kuvan nettisivuille, presentaatioon tai yksittäistä sosiaalisen median kampanjaa varten.

M-koko: 20 kuvaa = 2.600€

Tarjoaa enemmän valinnanvaraa ja on loistava vaihtoehto projekteihin, joissa kuvien tarve on toistuvaa ja jotka haluavat monipuolisempaa kuvamateriaalia.

L-koko: 50 kuvaa = 4.300€

Paketti kattaa 50 kuvaa. Paras valinta organisaatiolle, joka tarvitsee runsaasti kuvamateriaalia useisiin eri tarkoituksiin. Paketti kattaa esimerkiksi koko vuoden some-fiiliskuvat kerralla.

Haluamme vastata odotuksiin

Kaikkiin paketteihin sisältyy aloituspalaveri, jossa kartoitamme tarkemmin asiakkaan tarpeet ja käymme läpi referenssikuvat. Palveluumme sisältyy myös kaksi korjauskierrosta, jotta varmistamme, että olemme vastanneet täysin asiakkaan odotuksiin.

Palvelun aikataulu/kesto:

Kuvatuotantopalvelumme takaa valmiit kuvat viikon päästä aloituspalaverista, kunhan asiakas huolehtii ripeästä palautteen antamisesta. Näin voimme pitää prosessin tehokkaana ja varmistaa, että asiakas saa kuvat käyttöönsä nopeasti.

Toivottavasti nämä tiedot auttavat teitä valitsemaan sopivan paketin ja oivaltamaan palvelun edut.

Sovi kartoituskeskustelu alla olevasta linkistä

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.