Tekoälyn nopea kehitys on muuttanut merkittävästi liiketoimintaa ja organisaatioiden toimintaympäristöä. Sen vaikutukset viestintään ja johtamiseen ovat kiinnostava aihe.

Helposti lähestyttäviä näkökulmia tekoälymurroksesta

Linkitän kesälukemiseksi kymmenen kirjoitusta aiheesta. Toivottavasti ne tarjoavat helposti lähestyttäviä näkökulmia ajankohtaiseen aiheeseen ja inspiroivat tutustumaan tekoälyn mahdollisuuksiin uteliaasti ja valppaasti.

Tärkeää rakentaa luottamusta ja vähentää pelkoja

Johdon ja muiden viestijöiden tärkeä tehtävä on viestiä isoista muutoksista niin, että erityisesti henkilöstölle rakentuu luottavaista suhtautumista tulevaan. Mediassa puhutaan siitä, miten tekoäly vie työpaikat ja se voi luoda pelkoa ja vähentää kykyä keskittyä töihin. Proaktiivinen ja osallistava viestintä on tärkeä osa hyvinvointia.

Jos haluat keskustella johdon ja esihenkilöiden valmennustarpeista, voit varata kalenteriisi valmiiksi sinulle sopivan teams-ajan elo-syyskuulle. Vietetään rentouttava kesä!

ps. Otsikkokuva tehty tekoälyllä.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.