| Tekoälykuvapalvelu ja tekoälykuvien koulutus

Anna organisaatiosi loistaa kuvatuotantopalvelumme avulla

Haluan esitellä sinulle uudenlaisen kuvatuotantopalvelun, joka on suunniteltu kaikenkokoisille organisaatioille – kuten brändillesi. Kutsun sitä ”AI Capture” -palveluksi.

AI Capture hyödyntää viimeisimpiä tekoälyteknologioita ja kokeneiden kuvan ammattilaisten näkemystä tuottaakseen upeaa kuvamateriaalia, joka tekee vaikutuksen sosiaalisessa mediassa ja kaikilla muilla alustoilla. Tiimini huippuosaaja, mainosgraafikko Miika Saksi, suunnittelee ja tuottaa 26 vuoden kuvankäsittelykokemuksellaan tekoälykuvia, jotka erottuvat joukosta ja vetoavat ainutlaatuisuudellaan kohdeyleisöösi.

Miika myös kouluttaa sinua ja tiimiäsi luomaan itse laadukkaita ja erottuvia tekoälykuvia. Miikan vetämät työpajat etänä tai paikan päällä ovat innostavia, oivalluttavia, konkreettisia ja lisäksi hauskoja.

Mutta jos haluat päästä helpommalla ja antaa Miikan luoda kuvat, silloin ammattilaisten luomat tekoälykuvat ovat täydellinen tapa viestiä brändisi tarinaa, herättää mielenkiintoa ja houkutella uusia asiakkaita. Somen kuvatulvassa pysäyttävät kuvat voivat tehdä sinusta erottuvan.

Laadukas, edullinen ja nopea kuvatuotantopalvelu

Kuvatuotannoissa ei ole koskaan aikaisemmin yhdistetty näitä kolmea ominaisuutta. Sinun tarvitsee vain antaa kuvareferenssit ja kertoa organisaatiosi tarpeet, niin hoidamme luovuuspuolen ja tuotamme kuvat puolestasi. Voit unohtaa monimutkaiset kuvausjärjestelyt, kuvapankkien hitaan selailun, käyttöoikeuksista maksamisen, aikaa vievät kuvankäsittelytyöt, kuvatuotantojen suuret kustannukset ja kaiken, mikä hidastaa organisaatiosi erottumista kuvien avulla.

Palvelumme varmistaa, että saat laadukasta ja ammattimaista kuvamateriaalia. Tekoälymme on opetettu tunnistamaan trendit, vangitsemaan ainutlaatuisen tunnelman ja välittämään sen viestin, jonka haluat tuoda esiin. Jokainen kuva on suunniteltu heijastamaan brändisi ydinarvoja ja tavoittamaan kohdeyleisösi sydämet.

Kuvatuotantopalvelumme auttaa tuomaan organisaatiosi näyttävästi esiin. Joten miksi et ottaisi minuun yhteyttä ja järjestäisi maksutonta henkilökohtaista esittelyä? Pääset näkemään itse, miten tekoälymme loistaa ja luo kuvia, jotka herättävät hymyn.

Kuvatuotantopalvelu pähkinänkuoressa

  • Ainutlaatuisuus ja kilpailuedut: Tekoälyllä tuotetut valokuvat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden erottua visuaalisesta kuvatulvasta. Tämä auttaa organisaatiotasi erottumaan joukosta ja houkuttelemaan uusia asiakkaita mm. sosiaalisen median ja muiden kanavien avulla.
  • Laatu ja ammattimaisuus: Tekoälypalvelun kyky tuottaa laadukkaita ja ammattimaisia valokuvia on kirjaimellisesti mieletön. Tekoäly on opetettu tunnistamaan trendit ja luomaan visuaalisesti houkuttelevia kuvia, jotka osaavan ammattilaisen käsissä voivat heijastaa juuri sinun brändisi ydinarvoja.
  • Helppokäyttöisyys ja tehokkuus: Tekoälyllä tuotetuilla kuvilla säästät aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea rahaa. Palvelu on helppokäyttöinen ja nopea. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja resursseja kuvatuotantoon. Kuvan ammattilaisemme hoitavat tekoälyteknologian käytön ja tuottavat juuri sinun organisaatiollesi räätälöidyt kuvat.
  • Monipuolisuus ja soveltuvuus eri tarkoituksiin: Tekoälyllä tuotettu kuvat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Esimerkkeinä sosiaalisen median julkaisut, verkkosivut, presentaatiot ja mainokset digipinnoissa.

Kuvapalvelun simppeli hinnoittelu

Palvelumme tarjoaa kolme eri kokovaihtoehtoa. Hintoihin lisätään alv 24%.

S-koko: 5 kuvaa = 1.400€

Sopii toimijoille, jotka tarvitsevat muutaman kuvan nettisivuille, presentaatioon tai yksittäistä sosiaalisen median kampanjaa varten.

M-koko: 20 kuvaa = 2.600€

Tarjoaa enemmän valinnanvaraa ja on loistava vaihtoehto projekteihin, joissa kuvien tarve on toistuvaa ja jotka haluavat monipuolisempaa kuvamateriaalia.

L-koko: 50 kuvaa = 4.300€

Paketti kattaa 50 kuvaa. Paras valinta organisaatiolle, joka tarvitsee runsaasti kuvamateriaalia useisiin eri tarkoituksiin. Paketti kattaa esimerkiksi koko vuoden some-fiiliskuvat kerralla.

Haluamme vastata odotuksiin

Kaikkiin paketteihin sisältyy aloituspalaveri, jossa tiimini ammattigraafikko Miika käy läpi tarkemmin kuvituksen tarpeet ja referenssikuvat. Palveluumme sisältyy myös kaksi korjauskierrosta, jotta varmistamme, että olemme vastanneet täysin odotuksiisi.

Huippuosaajan luomat tekoälykuvat

Miika on korkealle arvostettu brändi- ja kuvaosaaja, joka on työskennellyt kotimaisissa ja ulkomaisissa brändi- ja kuvaprojekteissa 26 vuoden ajan. Hän on työskennellyt eri mainostoimistoissa ja myös opettanut graafista suunnittelua. Miika hyödyntää tekoälyä päivittäin työssään ja myös opettaa tekoälykuvien tekemistä.

Vai haluaako tiimisi oppia itse luomaan tekoälykuvia?

Jos siis viestintä- ja markkinointitiimisi haluaa oppia itse tuottamaan laadukkaita ja erottuvia tekoälykuvia, pyydä minulta tarjous Miikan koulutuksesta. Miikan työpajat ovat rentoja, oivalluttavia, konkreettisia ja sisältävät paljon sellaisia oppeja, joita ei mistään kirjoista saa.

Sovi teams-keskustelu, jonka pohjalta saat tarjouksen tekoälykuva-työpajasta!

Kuvapalvelun aikataulu/kesto

Jos haluat tilata ensin Miikan tekemiä kuvia, kuvatuotantopalvelumme takaa valmiit kuvat viikon päästä aloituspalaverista, kunhan huolehdit ripeästä palautteen antamisesta. Näin voimme pitää prosessin tehokkaana ja varmistaa, että saat kuvat käyttöösi nopeasti.

Miten tästä eteenpäin? Varaa maksuton kartoituskeskustelu

Ehdotan, että varaat sinulle sopivan ilmaisen 30 min Teams-kartoituskeskustelun, jossa esittelen konkreettisesti palvelumme edut teidän tarpeisiinne. Voit jättää kalenterivarauksen yhteydessä minulle viestin siitä, mikä asia erityisesti sinua tekoälykuviin liittyen kiinnostaa tai mietityttää. Annan sen ratkamisemiseen keskustelussamme näkökulmia ja ehdotuksia.

Kartoituskeskustelu on sinulle maksuton, eikä edellytä palvelun tilaamista, mutta se tarjoaa sinulle konkreettisia vinkkejä. Nähdään Teamsissä!

Varaa aika kalenterista

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.