| Palvelut

Viestintävalmennukset

Kannustavia, rohkaisevia ja oivalluttavia valmennuksia, joissa löydetään luontevat tavat viestintään ja tekoälyn hyödyntämiseen viestinnässä. Etänä tai paikan päällä.

Tekoälykoulutukset – ChatGPT ja Bing

Tekoäly muuttaa lähes kaiken – Löydä luonteva ja tehokas tapa johtaa ja viestiä sen avulla paremmin

Arvojen sparraukset ja arvoprosessit

Autamme valitsemaan osallistavasti yhteisölle arvot, päivittämään ne ajan tasalle ja viestimään arvoista uskottavasti. Hyödynnämme prosessissa tekoälyä.

Tekoälykuvapalvelu ja tekoälykuvien koulutus

Tekoälykoulutukset ja ammattigraafikon toteuttamat laadukkaat tekoälykuvat brändisi tueksi.

Ehdotan, että varaat sinulle sopivan ilmaisen 30 min Teams-kartoituskeskustelun, jossa esittelen konkreettisesti esimerkkien kautta, millä metodilla valmennan ja sparraan viestimään paremmin. Voit jättää kalenterivarauksen yhteydessä minulle viestin siitä, mikä asia erityisesti sinua viestintään ja tekoälyyn liittyen kiinnostaa tai mietityttää. Annan sen ratkamisemiseen keskustelussamme näkökulmia ja ehdotuksia.

Kartoituskeskustelu on sinulle maksuton, eikä edellytä koulutusteni tilaamista, mutta se tarjoaa sinulle konkreettisia vinkkejä. Nähdään Teamsissä!

Varaa aika kalenterista

Muuttuva arvo- ja vastuullisuusilmapiiri, työn murros, tekoälyn nopea kehittyminen, kriisit, sekä taloudellisesti haastava toimintaympäristö, luovat kovia odotuksia viestintään ja arvotyöhön.

Autan eri sektoreiden johtoa ja esihenkilöitä viestimään ja hyödyntämään tekoälyä työssään.

Jukka Saksi
KTT, MBA, viestintä- ja tekoälykouluttaja
+358405018357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

TILAA MAKSUTON UUDISTUSKIRJEENI

”Autan organisaatioita viestimään avoimesti ja hyödyntämään tekoälyä johtamisen, viestinnän ja arvojen vahvistamiseksi”.

Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016) kirjoittaja. Toiminut yli 10 v johtamistehtävissä ennen yrittäjyyttä. Alunperin artesaani, jonka jälkeen aikuisopiskellut MBA ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirja finanssialan johtajuudesta (2013).

Löytyy Twitteristä, Linkedinistä, Facebookista, Instagramista,  TikTokista, Threadsista ja BlueSkysta. Linkit sisältöihin ja palveluihin löytyvät täältä.